writing-img

Predlogi :Koš za perilo, preproge

clock-img

17.01.2008, 19:26

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Imate kake fotke za  kakega fensi- šmensi. Trenutno imam nauduh za kakšnega ciklamne barve, da mi malo popestri kopalnico. In naudih je od tega ker sem dočakala prvi svoj nov pralni in sušilni stroj.   A ja v kombinaciji bi imela še tepih za tla. Kam naj grem iskat. Sicer vem Ikea- dobr izbira, mal predaleč sam za to! Kaj pa Veletekstil- Celjski konec!

clock-img

17.01.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

Meni so za v kopalnico full všeč shaggyji. Veliko izbiro vseh dimenzij in živih barv imajo v Rutarju in v Lesnini. V Veletekstilu pa je zelo slaba kvaliteta le-teh... Cena pa nekje iste vsepovsod.

clock-img

17.01.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Meni so za v kopalnico full všeč shaggyji.

Kaj pa je to, shaggy?

clock-img

17.01.2008, 21:44

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Kaj pa je to, shaggy?

Full čupava preprogauser posted image .

clock-img

18.01.2008, 07:51

clock-img

Anonimen

Mič to je to:
user posted image
Meni je tolk fajn, ker se pri naših user posted image user posted image user posted image  nič gor ne pozna.. So pa mehke in prijetne.

clock-img

18.01.2008, 08:01

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

pa vsa umazanija se notri nabira. in kako se tale šagi potem opere? a ga daš v stroj?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

18.01.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

Preproge ima Lesnina Levec sedaj neke rožice (jaz sem mahnjena na rožice), ampak meni se zdi ful drago to. Jaz imam neke Ikeine......

Koš za perilo: svoj čas je imel Mercator Center luštne skrinje in koše za perilo. Pletene, ven pa je gledalo blago, na katerem so prišite rožice. Drugače pa imajo v tisti Indijski trgovini nekaj pletenih košar (Sariko se mi zdi......tam blizu Puccinija) Ali pa če greš od sodišča proti Zvezdi je na desni ena trgovina, kjer imajo take luštne stvari....dekorativne.

clock-img

18.01.2008, 10:06

clock-img

Anonimen

So kao "antisatični" user posted image user posted image user posted image .  V pralni stroj ga niti pod razno ne spraviš... Je to kar konkretna preproga... Imajo pa tudi tanjše... Saj pravim gor se nič ne pozna... Sem ga pa zadnjič po dolgem času malce stresla in je šlo kar lepo dol. Smetk mislim... se nabere... Prati mi ga pa ne bo treba... Sem pa imela pred tem eneg poceni iz Bauhausa, kao tudi shaggyja (kosmatinca) in je bil totalen drek... Tako, da so tudi med temi zadevami kar razlike... Pa saj preprog navadno tudi ne pereš, ali pač... Za moje pojme je materijal zelo, zelo pomemben pri tepihih... Sem pred časom kupila enega volnenega v natur barvi v Ikei. Mislim, res škoda, da nisem imela več računa, ker bi ga peljala nazaj... Se pozna gor vse, ampak res vse... tako, da sem drugače še vedno fanica perzijskih nainov, ti me do sedaj še niso razočarali, pa imam najstarejše že več kot 10 let, nekaj iz Ikee, nekaj iz Lesnine, sedaj pa 2 iz e_baya.user posted image

clock-img

18.01.2008, 23:24

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

No., men so tile zgorni mal preveč plastični. Bi rajš bolj bombažne. Sn ga najdla dons dokaj primernega .. sam rabim še koš za perilo. Ene bele poslikane so zanjič imeli v MC. Sam jih je zmanjkal. Mi je pa plastika tud skor grda. Čeprav najlažje prenaša vlago.

clock-img

19.01.2008, 22:52

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Res plastika ni tako lepa, kot kaj drugega, sam je pa tko, da če imaš veliko perila, ga boš v kak koš iz tekstila bolj težko spravla. Tisti pleteni koši, ki imajo notri blago pa tudi kmalu začnejo smrdet.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

23.01.2008, 14:49

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem