writing-img

Predlogi za enodnevne izlete

clock-img

27.08.2007, 16:18

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Zbiram predloge za enodnevni družinski izlet s vozičkom ki ima notri 1,5M dojenčkauser posted image ! Narava, dober zrak, primerna podlaga za naš trikolesnik! ... KAM

clock-img

27.08.2007, 16:22

clock-img

Anonimen

Kranj in okolica + Brdo pri Kranju

Krog okrog Brda je cca. 1,5 - 2 uri. Odvisno od brzine + pot je ful lepa utrjen makadam, senca večino poti, narava... Za konec se pa da it sprehajat in gledat račke tudi noter na posestvo. Sam mislim, da je vstopnina. Če ne se pa gre še v Preddvor na tortico k jezeru. Sicer se je treba z avtom premaknit od Brda do Preddvora, ker je peš predaleč (ali pa tudi ne). Poti so pa lepe.

clock-img

27.08.2007, 16:35

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Sliši se odlično!!! Hvala def. bomo sprobali!!!user posted image

clock-img

27.08.2007, 16:54

clock-img

abi

pencil-img

755

Jst in moja Lana sva redni obiskovalki Arboretuma Volčji potok , kjer se lahko naužiješ miru in lepe narave.

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

27.08.2007, 18:58

clock-img

ona

pencil-img

3685

malo se bo čudno slišalo,kaj pa LIGNANO v Italiji,baje,da imajo čudovit živalski vrt.mi nismo še bili,je pa bila sestra in je bilo prečudovito,pa še ob morju se lahko sprehajaš.
Mi nameravamo it v naslednjih tednih enkrat,tako,da lahko šele takrat kaj pokomentiramuser posted image
tu imaš pa link
http://www.parcozoopuntaverde.it/home.php

clock-img

27.08.2007, 19:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi obožujemo Štanjel na krasu. Za sprehajat je kr veliko, restavracija na gradu je odlična, ob nedeljah pa imaš manjši bolšji sejem.
Drugače pa jo mahnemo tudi v Maramare v Trstu. Imaš sprehajalno pot ob morju in okrog gradu.
Nam je to blizu, ne vem pa od kje si. Mogoče tudi Postojnska jama in predjamski grad, Preddvor na gorenjskem...

clock-img

27.08.2007, 19:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Zgoraj pod "opozarjamo" imaš kar nekaj predlogov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem