writing-img

Pregled oci in uses..

clock-img

15.11.2006, 21:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ker spadamo v rizicno skupino, tako kot nedonoseni otroci, smo poklicani na pregled oci in uses. A mi lahko katera pove kako ti izgleda pri enoletnem otroku?

Gospa sem.

clock-img

16.11.2006, 06:15

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst ti lahko samo povem,kako zgleda okulistični pregleduser posted image .
Mi hodimo v LJ vsake tri mesece. Prvo ji dajo kapljice v oči(ne vem kakšne),da se razširijo zenice. Potem pa gre na aparature,da ji zmerijo vidno polje in ozadje.
Mi hodimo zaradi nerazvitega  vidnega polja,ne vem zakaj pa vi morate?
Ni nikakršen bavbav,ampak pregled se vleče,da raje ne govorim,koliko moraš še prej čakati na žalost.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

16.11.2006, 07:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem kako izgleda pri enoletnemu otroku, ti pa priporočam, da si vzameš veliko porcijo živcev in časa. Če se okulisti še niso "preselili" na svoj oddelek in še vedno "gostujejo" v otroški bolnici.
Durgače pa dobi otrok kapljice v oči, nato morate čakati ca 20 min(če je gužva se seveda vse skupaj razvleče na uro ali več). Nato položijo otrokoa na posteljo in mu razširijo veke ter mu gledajo vse kar pač morajo. Okulist razširi veke zelo močno, tako da je naš otrok(pa tudi vsei ostali) vedno jokal. JAz pa sem bila zelo nervozna, ker mi je delovalo, kot da bi ga mučili. KAj hočemo, mame smo mame.

Za ušesa pa ne vem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem