writing-img

Pregled pri G

clock-img

21.12.2010, 13:59

clock-img

melanija

pencil-img

934

Če imate pregled pri G v jutranjem času, ko bi morele v službo, kaj vzamete dopust, bolniško. Kako si to porihtate, če ni drugače časnovno izvedljivo? 
1Jaz pri mojem G čakam lahko tudi po 2 uri odvisno od pregleda, če je zraven laboratorij se lahko kar zavleče.

Lp

clock-img

21.12.2010, 14:44

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

a ti pripada kaka bolniška za to? prvič slišim...

jaz dam dopust ali ure.
oz mi gre 1 dan dopusta za 2 pregleda, ker imam vedno zjutraj, potem še kak kofe, in pridem v službo po maliciuser posted image

clock-img

21.12.2010, 15:00

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz koristim ure, ker se mi kar naberejo, pa tudi znam zamujat do 4h, ker se moram še prpelat do službe, tko da.....

clock-img

21.12.2010, 17:59

clock-img

aTri

pencil-img

169

Jaz ponavadi prosim za prost dan in potem te ure nadoknadim z drugim dnem...ko bi pač po urniku bila prosta...če pa ne gre drugače pa vzamem bolniško...

clock-img

21.12.2010, 20:34

clock-img

nusi

pencil-img

1833

daš nadure, oz. enkrat notri prineseš, precej odvisno od nadrejenih, eni komplicirajo, drugi nič

clock-img

21.12.2010, 21:10

clock-img

TadejaF

pencil-img

36

Jaz sem vedno vzela dovolilnico za obisk pri zdravniku, ki ti jo pač potem on štemplja. Pri nas v JU lahko koristimo 4 ure mesečno. Drugače pa ne vem, jaz bi verjetno vzela dopust.
Lp

clock-img

22.12.2010, 09:08

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem imela vsakič bolniško tisti dan, ko sem imela pregled, ker mi ne bi zneslo priti nazaj v službo, pa ponavadi sem noro dolgo čakala tam...

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

22.12.2010, 09:31

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst sem imela vedno bolniško.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem