writing-img

Pregled pri dr. Rešu

clock-img

08.10.2008, 13:27

clock-img

violet

pencil-img

63

Zanima me kolikšna je čakalna doba pri dr. Rešu in ali morava imeti oba napotnico? Ali se da tudi brez napotnice za spermiogram? Vem, da se napotnico za spermiogram dobi pri njegovemu osebnemu zdravniku, pa se lahko dobi tudi kje drugje? Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.10.2008 15:04:19 >

clock-img

08.10.2008, 14:38

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Za pregled preko napotnice pri dr. Rešu se čaka en mesec. Kar se tiče tvojega partnerja lahko gre samoplačniško na pegled pri dr. Rešu, ki ga bo vzel takoj. Jaz svetujem da pojdita oba skupaj, če že imata namen in preko zdravstva. Tako ali tako bosta morala čakati en mesec, vsaj kar se tiče tebe. Napotnico se ne da dobiti nikjer drugje, kot pri njegovemu osebnemu zdravniku.

clock-img

08.10.2008, 17:49

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Jaz sem dobil napotnico pri svoji zdravnici, vendar je bila to njena 2 takšna napotnica v vsej njeni praksi... Naj bi jo drugače dal ginekolog tudi za moža. Ne glede na "svež" spermo gram bo moral mož ob vajinem prvem obisku pri Dr Rešu spermo ponovno dati!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem