writing-img

Pregled pri dr. Zornu

clock-img

02.11.2006, 18:57

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Moj user posted image  ima čez en teden pregled pri drZornu in takrat bova tudi seznanjena z izvidi spermiograma, ki ga je opravil pred dobrim mescom. Ali je šla katera s svojim dragim skupaj na pregled, pogovor, ali so to opravili oni sami. Jaz bi bila rada  z njim ali pa vsaj v bližini, ker bi rada informacije dobila takoj. Skrbi me, da ne bo vse O.K. glede na to da so bili 2x rezultati pri PCT slabi. Upam, da mi bo katera s svojo izkušnjo lahko pomagala. Hvala.

clock-img

03.11.2006, 06:13

clock-img

Anonimen

Kar pejd zraven, jaz nisem šla zreven in je G rekel, da je velika škoda, da ni partnerice zraven. Sigurno s eboste tudi kaj pomenila kako v prihodnosti in ženske ponavadi tudi več info odnesemo kot moški, ap tudi več info vemo o preteklosti kot moški. Moj je bil an razgovoru po opravljenem spermiogramu čist zmedenuser posted image . Pejta oba in izkoristita priliko za vprašanja akj vaju zanima

clock-img

03.11.2006, 07:32

clock-img

nena m

pencil-img

286

Midva sva tudi hodila k dr. Zornu in sva šla vedno skupaj. To je čisto normalno. Mislim, da to tudi pričakujejo. Je pa dr. Zorn en zelo zelo prijazen zdravnik s katerim se lahko pogovoriš o vsem.

lp

clock-img

03.11.2006, 10:01

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Midva sva šla skupaj, edino med podrobnim pregledom njegove "opreme" sem morala počakati zunaj.

clock-img

03.11.2006, 17:44

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Najlepša hvala za vse odgovore. Bom šla res zraven, ker moj user posted image  bo tudi bolj zmeden in ne bo vedel veliko podrobnosti. Hvala in upam, da poročam o dobrih izvidih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem