writing-img

Pregled pri ginekologinji. Kdaj?

clock-img

13.08.2007, 15:39

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Morala se bi naročiti pri ginekologinji za september pa ne vem kaj naj naredim. Včeraj bi morala dobiti menstruacijo pa je nisem in nevem kako se naj naročim da takrat ne bi imela menstruacije ko bi bila naročena ker tja moram iti da bo videla kako pa kaj in da me bo dala na preiskave ker je že 1 leto odkar se trudiva da bi zanosila pa ne morem. Aprila sem bila tam pa mi je dala tabletke Primolut-Nor za uravnavanje ciklusa. Rekla mi je če do takrat ne zanosim ko moram (septembra)  nazaj me bo dala na preiskave. PROSIM VAS ZA ODGOVORE!!!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.8.2007 22:15:27 >

clock-img

13.08.2007, 15:43

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pocaki da dobis M. Ce imas redne, potem si lahko zracunas kdaj bos mela naslednjo. Ce v kratkem ne dobis M, potem laufi po test v lekarno. Ce pojma nimas kdaj bos mela naslednjo M, potem se kar naroci in povej, da ne ves tocno kdaj jo bos dobila, ker imas neredno.

clock-img

13.08.2007, 16:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica.1

. Včeraj bi morala dobiti menstruacijo pa je nisem in

Počakaj še z naročanjem, saj je šele en dan preko..in mogoče si celo zanosila, kdo ve? Za termin pa se lahko tudi kratkoročno odjaviš, ali pa še v avgustu pokliči in se dogovori za drugega....Samo počasi...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.08.2007, 16:23

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Približno se naroči, takrat ko bi moralo biti o.k. Kot je bilo že rečeno, prenaročiš se lahko še vedno.

Upam da se kmalu pokažeta user posted image !

clock-img

13.08.2007, 18:51

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Držim pesti da M. sploh ne dobiš in da se boš naročila na pregled že kod user posted image !
Vso srečo!

clock-img

19.08.2007, 14:53

clock-img

upajoča

pencil-img

108

Če slučajno dobiš, pa pokliči pa ti da drug datum,vsaj 2-3 dni po tardeči.lp upajoča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem