writing-img

Pregled urina - Leonišče

clock-img

21.09.2012, 17:53

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Pozdravljene. Noseča sem 17 tednov in imam kmalu ponovno spet pregled.

Pred pregledom moram oddati še urin na polikliniki.Ko sem prvič oddajala urin sem dobila poleg tistega sprintanega lista kjer piše, da moram na polikliniko in neka številka še "napotnico" oz. tisti listek, kjer piše kaj se pregleduje.

Sedaj sem pa dobila le tisti sprintan listek z neko številko gor in da je to dovolj, ko grem oddati urin. Je to res dovolj ali bi rabila spet "napotnico" oz. tisti listek, kjer piše kaj se pregleduje. Pravijo, da imajo vse pod to številko. Je to res?

Zelo bi bila vesela vašega odgovora. Hvala.
mia

clock-img

21.09.2012, 18:02

clock-img

matkica

pencil-img

293

Pred dvema letoma je bilo res tako.Če je pa sedaj drugače pa ne vem.

clock-img

22.09.2012, 05:39

clock-img

Pigy

pencil-img

809

Ne rabiš ničesar, je res vse v računalniku

clock-img

22.09.2012, 16:54

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Hvala punce za odgovor.

clock-img

21.10.2012, 10:27

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Zdravo.

Še eno vprašanje: vsaj koliko časa pred pregledom je potrebno oddati kri in urin na Polikliniki, da ima ginekolog isti dan v leonišču rezultate. Nisem iz lj in bi isti dan kot imam pregled oddala to.

Zelo bom vesela vaših odgoovrov.

lp
mia

clock-img

21.10.2012, 16:00

clock-img

Anonimen

Splošno (ne za Leonišče): ko grem jaz dat kri in vodo med 7 in 9 zjutraj, so izvidi po 12h že pri moji zdravnici.

clock-img

09.11.2012, 08:40

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Ja, 3 ure pred pregledom moraš oddati urin. Včeraj mi je to potrdila sestra v Leonišču! Boljše je, če kak dan prej.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

clock-img

13.11.2012, 09:21

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Meni je sestra rekla, da za urin ne rabim hodit na Polikliniko nič prej kot vsaj eno uro pred pregledom, ker imajo v 1h izvide v računalniku.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem