writing-img

Pregledi, nuhalna svetlina

clock-img

19.12.2005, 12:22

clock-img

tz

pencil-img

24

Zdravo

Pri nas smo tudi naročili novega člana, enega imamo pa že doma. Ker sem od prvič že malo pozabila kako je zadeva šla, sploh ker sem predčasno rodila, tako da sem imela tam dovolj pestro, me zanima če mi lahko pomagate kako že grejo pregledi pri G. Kdaj greš prvič in sploh me zanima kako je z nuhalno oz. kdaj se je potrebno naročiti in kdaj se napravi??

LP vsem novoletnicam

clock-img

19.12.2005, 12:29

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Prvi pregled naj bi imela tam pri 6.tednu nosečnosti, potem pa te naročijo. Kar se tiče NS, pa se moraš naročiti  (tam pri 13. tednu imaš pregled), je pa pregled z ultrazvokom, pogovoriš pa se tudi z zdravnikom, ki te pregleda. Zraven je lahko partner, saj je pregled kratek in lepo je videti tistio malo pikico v trebuščku. Želim ti lepo nosečnost.user posted image

clock-img

19.12.2005, 13:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Prvi pregled je nekje med 6-8t, nato pa NS med 11-14t. Jaz sem se ravno danes naročila in imam NS pri 12t2d. Komaj čakam, da vidim pikico! user posted image

clock-img

19.12.2005, 14:24

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Če si pa smotan kot jaz, pa imaš prvi pregled v 15. tednu in NS ujameš le še za 2 dniuser posted image

clock-img

19.12.2005, 15:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sicer nekateri G res naročajo na prvi pregled tako zgodaj, ampak načeloma velja dogovor, da je prvi pregled med osmim in desetim tednom. Če je vse OK, seveda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem