writing-img

Pregledi tik pred koncem

clock-img

07.07.2006, 15:01

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Danes imam PDP in ker je moja G. že od prejšnjega tedna na dopustu, na  kontrole hodim k G. ki jo nadomešča. Poleg CTG sem bila zdaj obakrat v njeni ordinaciji rekordnih 2 minuti, saj poleg rezultatov CTG in laboratorijskih izvidov ni kontrolirala nič drugega. Dobro, ker je groba ko sami  user posted image user posted image user posted image  mi to kar paše, po drugi strani bi bilo pa najbrž dobro, če bi ugotovila, če se že slučajno kaj odpiram.

Kako je bilo pa pri vas, oz. je pri vas, če ste že v finalnem krogu. A vas tik pred koncem G. kaj pregledajo. A naredijo kak UZ? Ali sem pač malo razvajena, ker je moja osebna G. taka fajn zdravnica in bi mi to sigurno naredila, pa morda pričakujem preveč.

LP, Pikapolonica user posted image   

clock-img

07.07.2006, 15:03

clock-img

Anonimen

Če misliš na pregled tam spodaj - zadnji mesec me ni pregledoval. niti UZ, mi ni delal

< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.7.2006 15:06:32 >

clock-img

07.07.2006, 15:06

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

v 37 tednu me je moj gin. vaginalno pregledal, potem sem imela pa samo ctg-je 1x tedensko do PDP-ja, na PDP so mi nardili poleg ctg-ja še UZ, čez 4 dni spet ctg+ UZ in če ne bi čez dva dni rodila bi imela spet isto...nič pregleda, razen ob krvavitvi ali kakšnih čudnih dogajanjih tam spodaj....tak to je pri nasuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

07.07.2006, 15:35

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Pri prvem me ni nič vaginalno pregledal. Pri drugem, pa sem en teden pred rokom na pregledu rekla, da že čutim popadke vsake toliko (na nekaj ur) in me je pogledal ter ugotovil, da sem že štiri cm odprta. Drugače ne bi gledal.
Še isti večer sem že povila sinka.

clock-img

07.07.2006, 15:43

clock-img

April

pencil-img

5459

Na zadnji pregled, to je bilo 2 dni po roki, sem šla k drugi zdravnici, ker je bila moja ravno na dopustu.  Naredili so mi ctg, kjer so bili zabeleženi popadki. Pregledala me je, da vidi koliko sem odprta. Bila sem že 3 cm, zato mi je predlagala naj grem tekom dneva rodit.

clock-img

07.07.2006, 16:23

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

CTG, pregledala ni nič. Sem pa imela en UZ ker sem bila že en teden čez rok, da je videla če je še dovolj plodovnice, pa zavsakič tud CTG.

clock-img

07.07.2006, 17:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni je pa ta tagroba celo naredila UZuser posted image . Je pogledala, če je res glavica spodaj in če je dovolj plodovnice. To je bilo dober teden pred PDP.

Zdaj sem bila v sredo, torej en dan pred PDP, pri svojem G, ki me je pregledal vaginalno, ugotovil, da sem malo odprta in precej zmehčana in me je poslal v porodnišnico. Tam so mi naredili CTG, ki je pokazal popadke na 10 minut (jaz jih v bistvu skoraj ne čutim), potem me je pa še en G vaginalno pregledal. Potem sem šla pa domov...

clock-img

07.07.2006, 21:03

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Na pregledu v 37. tednu: CTG, voda, prebrala je odpustnico iz bolnice, preverila je dolžino mat. vratu in odprtost. Potem je pogledala z UZ, kje je glavica. Zadnji Uz sem imela pri njej na začetku maja, enega pa v bolnišnici v 34. tednu.
Pretipala je trebuh, da je videla lego otroka. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem