writing-img

Pregomin - a ima kdo za odkupit/podarit

clock-img

18.11.2005, 08:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Vprašanje je namesto AnBan, ki žal ne more sodelovat, ker jo v službi nadzirajo. Torej citiram:

...Stvar je, da mi bo zelo kmalu zmanjkalo Pregomina. Jaz ga na recept ne bom več dobila, ker so bili zadnji testi za alergijo na mleko OK. Ne upam pa si kar preit na navadno mleko. Vem da marsikdo vrže kakšno škatlo stran, jaz bi pa odkupila ali pa če kdo podari kakšno škatlo. V lekarni namreč stane ena škatla čez 2000 sit in mi jo imamo za 3 dni. Pa če pomislim, da sem ga tudi sama na začetku radodarno delila naokrog, ker se mi je zdelo, da 60 škatel ne bom nikoli porabila...

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

18.11.2005, 11:35

clock-img

iana

pencil-img

69

Imam nekje spravljene ( žal samo ) 2 škatle, ji podarim. Naj se oglasi na privat.

In še to, jaz sem prešaltala na riževo mleko ( tud precej drago, 1 l stane okrog 500 sit ), ne na navadno. Pa smo vsi zadovoljni.

Ne sam jamrat, naredi kaj!

clock-img

29.11.2005, 16:43

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Tudi pri nas sta ostali 2 škatli, nam ni bil všeč tako da že ves čas uporabljamo riževo mleko. Če še potrebuje, naj se oglasi na privat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem