writing-img

Pregretje plodu

clock-img

08.12.2004, 10:56

clock-img

Anonimen

Lep dan srečke :nosecka:!

Eno vprašanje - kako lahko pride do pregretja plodu? Sama sem se namreč zalotila, da precej časa presedim na termoakumulacijski pečki v službi (:bravo: za tako službo) :)-

Ali lahko kaj škodujem malemu?

Tinka :nosecka: 10T 3/7

clock-img

08.12.2004, 11:14

clock-img

mika

pencil-img

6485

Alo Tinka

Preden sem šla na morje sem mojo g vprašala, če je to res, da če se sončim da se lahko plodovnica pregreje oz. da se plodovnica hitro segreje in počasi ohlaja, pa je rekla, da to ni res. Da moram pazit tak kot prej ko nisem bila noseča- alergija ali pa opekline. Se pravi zmernost na soncu.

Po moje s sedenjem na pečki ne moreš škodovati.če bi se ti slabo počutila - pregrela, po tem bi to prišlo na :duda:, kar pa mislim da je zelo mala verjetnost.
Mogoče pa ima katera kakšno drugo informacijo.

LP, Mika
:sloncek:

clock-img

08.12.2004, 11:24

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

Mislim da ga tako ne boš pregrela, čeprav ne pretiravaj. Sigurno pa ga pregreješ s savno, tako da te se pa le izogibaj.

LP lunca

clock-img

08.12.2004, 11:34

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Jaz se strinjam z Lunco1. Mislim, da na tak način ne more priti do pregretja (razen če bi na vroči pečki sedela dalj časa), savni se pa izogibaj.

lp

Sončnica

clock-img

08.12.2004, 11:47

clock-img

Anonimen

Hvala punce :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem