writing-img

Prehlad

clock-img

14.11.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Zadnje dva dni me muči  prehlad, vročine sicer nimam, me pa malo boli grlo in mi lije iz nosu, pa čist sem hin. Sem v 22. tednu nosečnosti. Ali lahko prehlad kakorkoli ogrozi bebico? Proti prehladu ne jem nobenih tablet, samo čaj pijem, počivam in čakam, da mine. Prosim za kakšen nasvet.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 14.11.2007 21:03:50 >

clock-img

14.11.2007, 13:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Čaj, lekadol, limone, počitek.
Ogroziti bebice pa ne more.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

14.11.2007, 13:54

clock-img

MikyMiska

pencil-img

94

Ah, seveda prehlad ne ogrozi bebice, ti se raje čimprej pozdravi, tudi z kakšnim Lekadolom C poleg čajekov...ne muči se! :) saj si izven rizične skupine-prvo trimesečje, tako da brez skrbi povprašaj v lekarni po lekadolu

clock-img

14.11.2007, 16:43

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Men je za uneto grlo ful pomagal Granobil- dobiš v lekarni in ga lahko jemljejo nosečnice. To so ene take pastile za lizat.

clock-img

14.11.2007, 17:00

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz sem tudi v lekarni vprašala, kaj mi lahko dajo proti prehladu. Prej sem že 14 dni kašljala kot nora, potem so mi pa dali slezov sirup in Panthol tablete, kapljice operil itak dajem v nos vsak dan (zaradi alergije) in je bilo v 5ih dneh občutno boljše. Zato nikar ne odlašaj, ker ti lahko pusti posledice. Meni je dala znanka misliti, ko mi je povedala, da pozna eno žensko, ki se v nosečnosti ni zdravila in ji je prehlad pustil posledice in ima sedaj astmo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem