writing-img

Prehlad

clock-img

09.09.2008, 07:23

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Kako pomagati 3mesečniku pri prehladu. A ima mogoče katera kakšen nasvet stare babice.
Vročine nima samo malo kašlja in iz noseka mu malo teče.

clock-img

09.09.2008, 07:54

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

V nosek mu našpricaj toliko fiziološke, da iz drugega noska priteče ven. Zato so meni najboljše tiste fiziološke od NIvee, ker jih super enostavno lahko doziraš.

Potem pa obvezno daj otroka past kravice. Nič hudega, če se malo buni. Boš videla kako mu bodo šmrklji tekli ven. Pomembno je, da šmrklji tečejo nad nosek ven, in da se ne zaustavijo v žrelu, ker potem se rado vnetje širi navzdol po dihalah.

Če pa imaš pumpico, pa seveda, lahko še dodatno s pumpico po vnosu fiziološke potegneš šmrklje ven. Fiziološka je pomembna zato, da puca nos šmrkljov, da se vnetje ne širi v ušesa.

Čim več bodita zunaj, ker je vlažen zrak, kar je tudi fajn za dihala in nosek in lažje diha.

Lahko mu tudi malo dvigneš vzglavje, da lažje diha.

Ali zvečer pred spanjem narediš paro v kopalnici (odpreš, da teče vroč tuš) in ga daš v lupinico noter sedet, da to malo vdihuje.

Potem nareže čebulo, in obesiš okrog postelje za lažje dihanje...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

09.09.2008, 09:05

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi smo dajali tople kamilice na prsni koš, čistili nosek s fiziološko in vlažili prostor.

clock-img

09.09.2008, 16:45

clock-img

tilči

pencil-img

4202

jaz imam za prehlade materino dušico od justa, ki jo namažem otroku po podplatih

clock-img

09.09.2008, 18:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

www.babyvac.si user posted image

...vox populi...

clock-img

10.09.2008, 13:16

clock-img

mumu

pencil-img

806

www.babyvac.si

user posted image user posted image user posted image

Mi smo tut trenutno prehlajeni, če ne bi imeli babyvac ne vem kako bi preživeli noči.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem