writing-img

Prehlad

clock-img

10.10.2005, 18:44

clock-img

sarči

pencil-img

370

Mi smo pa prehlajeniuser posted image ,nočemo papcat,še manj pa pit in smo prav bogiuser posted image user posted image user posted image
Ker noče pit nobenega čajčka za dojenčke vas sprašujem če lahko morda že pije navaden za odrasle(jagoda-vanilija) in ali vi kaj sladkate čaja?Jest ga ne,pa si mislim da sedaj ko je prehlajena bi ga žiher,saj mi drugače noče pit,razen vode,k jo je navajena,pa se mi smili sedaj pit to vodo mrzlouser posted image

clock-img

10.10.2005, 19:25

clock-img

sarči

pencil-img

370

mene pa noben ne bere in ne marauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2005, 20:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

sači...sm te prebrala,pa ti ne znam svetvat ....user posted image

clock-img

10.10.2005, 22:36

clock-img

taška30

pencil-img

2758

pogreješ vodo, pa ni mrzla user posted image

clock-img

11.10.2005, 07:25

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moj je tudi prehlajen. Tudi jaz sem mu vedno dajala za pit vodo ali nesladkan čaj. Nikoli mu nisem dajala tistih instant otroških čajev. Lansko zimo, ko je bil še čisto majhen (rojen novembra) sem mu kuhala čaj iz janeža in kumine, zdaj pa kar čaj z vrečke (alete in alnatura imata sadni čaj prav za otroke).
Zdaj, ko je prehlajen, mu dam v čaj limono in čaj tudi sladkam. Prav rad ga pije, čeprav je malo kiselkast (limona). Star je pa 11 mesecev.

clock-img

11.10.2005, 08:02

clock-img

sarči

pencil-img

370

Včeri zvečer smo še zakuhali na 38.6,ponoči še enkrat,zdej je pa uredu...smotano vremeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem