writing-img

Prehlajen ali vnet mehur?

clock-img

06.05.2008, 21:50

clock-img

vesel

pencil-img

770

Moja 3 letnica kr naprej hodi na wc lulat na vsake 30 min. O bolečinah sicer ne toži ampak nikoli ni hodila tako pogosto lulat na wc.
Prosim vse mamice,ki ste imele podobno situacijo,ko so vaši otročki meli prehlajen mehur kako ste zadevo rešile?
Kakšen čaj ali mogoče obstaja kak sirup(ne vem no)??

Smo pa prvič v taki situaciji.

HVALA za nasvete!!

druzina je zame vse!!

clock-img

06.05.2008, 22:00

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz bi svetovala veliko tekočine. pa mogoče kakšen čajček za otroke, ki ga kupiš v lekarni. za odrasle je zelo dober čaj iz brusnic, samo nevem, ali je tudi ok za otroke. glavno pa je, da popije veliko tekočine.

clock-img

06.05.2008, 22:05

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

jaz pa še svetujem čimprejšnji odhod k zdravniku, da se pregleda urin na morebitne bakterije-v tem primeru mora dobiti antibiotik.

clock-img

06.05.2008, 22:13

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

čim več naj pije

clock-img

07.05.2008, 06:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

jaz pa še svetujem čimprejšnji odhod k zdravniku, da se pregleda urin na morebitne bakterije-v tem primeru mora dobiti antibiotik.

Jaz bi šla tudi k zdravniku, preden bi ji kaj dajala sama od sebe. Lahko, da pije samo vodo, samo vseeno, kaj pa če ima bakterije ali pa vnetje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem