writing-img

Prehlajeni!!!

clock-img

06.09.2005, 18:44

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mi mamo pa nosek poven !!!!
Revčica naša tako težko diha !A je poleg fiziološke in mleka še kakšna rešitev za čimprejšno ozdravitev ?
A je treba k zdravniku,vročine nima .
Kdaj lahko pričakujem izboljšanje ?

clock-img

06.09.2005, 19:09

clock-img

ANAJURIJ

pencil-img

52

joj, ravno sem imela namen postaviti isto vprasanje. me je kar strah noci.

clock-img

06.09.2005, 19:12

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

A-N-J-A je napisal/a:

Mi mamo pa nosek poven !!!!
Revčica naša tako težko diha !A je poleg fiziološke in mleka še kakšna rešitev za čimprejšno ozdravitev ?
A je treba k zdravniku,vročine nima .
Kdaj lahko pričakujem izboljšanje ?

Fiziološka raztopina (npr. Sterimar) in veliko tekočine.

Če boste upoštevali to, bo trajalo 7 dni, če ne se pa lahko razvleče na cel teden .

clock-img

06.09.2005, 21:24

clock-img

Anonimen

Mi smo na istem.   

Nabavili smo fiziološko raztopino v spreju, res pomaga. Upam, da bo mirna noč.

clock-img

06.09.2005, 22:05

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Punce, ne sprejat otročkom samo s fiziološke. To ne pomaga!!!!! Kaj ne razumete, da to ni dovolj. To je tako kot, da bi si ve nasprejale nos in si potem ne bi nosa obrisale. Fiziološka pomga predvsem pri trdih smrkljih, da razmehča. Pri prehladu pa je vse mehko.Torej?

Edina rešitev je PUMPICA. S pumpico se smrkelj in fiziološka "ven potegneta". Samo tako ima otroček nosek čist.

Dosti jih reče, da je grozno.Mogoče je grozno 20 sek. Otrok pa se muči ure in ure, kako je šele njemu grozno.

clock-img

06.09.2005, 22:21

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Ja,sam fora je da nam s pumpico ne gre nič ven ,če pa že potegnem gor pa tamala takoj nazaj potgne .

clock-img

06.09.2005, 22:40

clock-img

tily

pencil-img

29

Pozdravljena

Kakšno pumpico pa imaš? Jaz imam eno super, ki se dobi v Italji v lekarni- imenuje se RINOBABY. Lahko si to zadevico ogledaš na njihovi spletni strani www.fimosrl.it
Mi smo z njo zelo zadovoljni.

LP

clock-img

30.09.2005, 23:03

clock-img

Anonimen

Sem šele sedaj videla, Marogica. Ja, saj mi mu noter špricnemo fiziološko v spreju, počakamo minutko, dve, potem pa s pumpico ven in gre ogroooooomno ven. In potem pridno spančka celo noč.user posted image

clock-img

01.10.2005, 00:14

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

A to z usti potegneš?

clock-img

01.10.2005, 09:48

clock-img

urskas

pencil-img

683

pri pumpici je fora, da je potrebno pumpico kar globoko potisniti v nosek, drugo nosnico pa zamašiti s prstom  in potem na hitro potegniti ven smrkljček.

jaz imam najcenejšo pumico od najboljšega soseda in deluje. Pomembno je da ima tisti nastavek na koncu dovolj mehak, da ne raniš noska.

Do 6 mesecev to ni bil še problem, pri 8 in pol pa že cel user posted image , ker je mala že tako močna in "divja", da sama nisem mogla več prakticirati, sem rabla še dve roki, ki sta malo držali pri miru.

clock-img

01.10.2005, 10:13

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz imam od Nuby pumpico in je super. Jo skoraj vsak dan uporabljam, ker ima mala nizek nosek in se ji sluz noter nabira. Najprej dam fiziološko, nato pa s pumpico. Ko pa je že skoraj veni pa z bebi palčko do konca pobrišem.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

01.10.2005, 10:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naša pumpica je tako narejena, da je ne rabiš v nosek potisnit, temveč jo samo na nosnico nastaviš, drugo pa zatisneš.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem