writing-img

Prehrana otrok

clock-img

03.01.2008, 22:20

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Saj ne vem kje naj odprem temo. zanima me koliko " nizek " mora biti družinski dohodek, da so otroci upravičeni da zastonj malice. user posted image Upam da me razumete.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

03.01.2008, 22:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne vem cifre, gledajo pa po odločbi otroških dokladov.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.01.2008, 22:36

clock-img

Anonimen

Kolikor sem slišala jaz, je dovolj že, če je zaposlen samo eden od staršev.

clock-img

03.01.2008, 22:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Aspirinćica - lahko sta zaposlena oba starša, a prejemata nizko plačo. Socialni delavki na šoli se odda nek obrazec (jih delijo na začetku šolskega leta - septembra), priloži se kopija otroških dokladov - ker le te dobiš po dohodku, potem pa ravnatel odloči ali pripada subvencionirana prehrana otroku ali ne. Tako je na šoli, ki jo obiskujeta moja otroka. In odloćba velja celo šolsko leto.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.01.2008, 09:14

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Ja povsod je ta treba prinest odločbe otroškega dodatka,  in se potem to točkuje, za najvišjega je več točk,če je to enorodtiteljska družina ali neurejene razmere, recimo alkoholizem, dobi otrok dodatne točke. Subvencionirano malico dobi toliko otrok kolikor določi občina za tisto šolo,recimo 100, zato ni cenzusa šola le izbere tistih 100 otrok, ki so po njenem mnenju najbolj upravičeni. V naši občini financijrajo tretjino malic na 1 šolo.

clock-img

04.01.2008, 10:25

clock-img

malecka

pencil-img

1665

No bom pa tako napisala na začetku šolskega leta sta dve plači in nekako guraš, potem pa sredi šolskega leta izgubiš službo in si brez dohodka. Kako pa v tem primeru tle ti odločba za doklade nič ne pomeni saj je za dohodek preteklega leta, ti pa si brez denarja zdaj.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

04.01.2008, 15:15

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Ne vem če je enako v osnovni in srednji šoli, ampak v srednji šoli med letom ne moreš dobiti regresirane prehrane. Vloga se odda septembra in na osnovi teh vlog dobi šola potem denar.
Najbolje bo, da kontaktiraš svetovalno službo v šoli, ti bodo najbolj točno znali povedat.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem