writing-img

Prehranjevanje v nosečnosti

clock-img

04.08.2007, 00:43

clock-img

Anonimen

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3102613

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 5.8.2007 9:29:28 >

clock-img

04.08.2007, 10:39

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja hudo.še ena skrb več

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

04.08.2007, 11:49

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Če bi to res držalo, bi se moralo skozi mene videt,  kajti moja mati je malo da ne podvojila svojo težo v nosečnosti (zanosila z 48, rodila s 87 kg!!), pa imam jaz vse življenje olalal prevč kil.  Podobnih primerov poznam še in še, ko so matere normalno ali še več kot normalno pridobile v nosečnosti, pa imajo otroci zato vseeno precejšnje težave z odvečno težo. 

clock-img

04.08.2007, 12:23

clock-img

Anonimen

... on potem so seveda tukaj še očetje. Jaz vem, da imam svoje odvečne kg po očetu.

clock-img

04.08.2007, 12:30

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Moj oče je suh kot muha brez trebuhauser posted image še danes pri svojih 70-tih. Tak je vedno bil.

clock-img

04.08.2007, 12:52

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

eh, js mislim da to sploh ne drži!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

04.08.2007, 13:13

clock-img

tejč29

pencil-img

134

Pri današnji mladini in tudi pri nas samih je problem v tem da se premalo gibamo in swe narobe prehranjujemo.....Res je da imajo (imamo) nekateri težave z prekomerno težo že od rojstva, ampak mislim da smo si za našo debelost v večini primerov krivi sami....

clock-img

04.08.2007, 13:16

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

JA PR NS TO DRŽI, mami slaba prehrana jaz bajsi, slador pa še kaj bi se našlo ob rojstvu sm mela komaj 2800g,

če pa pogledaš moje mulčke pa mami dobr papca otroci sami suhci zdravi itd

clock-img

04.08.2007, 13:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.08.2007, 13:33

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Mislim, da ne gre toliko za debele otroke, kot za to, da iz takih otrok zrastejo debeli oz. težji odrasli. A ni že enkrat pisalo, da so bilo otroci Dank, ki so jih Nemci stradali med vojno, kot odrasli debeluhi? Mislim, da so naredili celo študijo in se ji reče "programiranje v maternici". Tam so ugotovili, da tudi pridobitev veliko preveč teže, tudi predstavlja možnost, da bodo otroci teh žensk kot odrasli debeli pa še to, da naj bi hčerke tistih, ki pridobijo preveč, imele več možnosti za razvoj raka na prsih. Se mi zdi, da je pri teh zadevah itak tako kot pri paradajzu - enkrat je zdravilen, drugič pa povzroča raka user posted image  
Mislim, da je prispevek hotel pojasniti samo to, da je potrebna normalna prehranjenost nosečnice. ne prevč in ne premalo in ne toliko v pridobitvi teže kot v tem, da jemo zdravo in da telo ter posledično otrok pridobita vse potrebne snovi za rast.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem