writing-img

Prej lačna?

clock-img

06.08.2008, 11:08

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Začeli smo z GH, zaenkrat imamo najraje sadne kašice ali korenčkove ampak korenček nas zapirauser posted image Zdi pa se mi, da je mala po kašici prej lačna kot, če popije mleko? A je možno? Pijemo pa Aptamil1 še in ga popije nekje doi 150ml, včasih manj. Kašico pa poje uno, 190g celo, če ji je všeč.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

06.08.2008, 11:45

clock-img

annie

pencil-img

1049

Pa ji po kašici še mleko ponudi, da bo bolj sita user posted image

clock-img

06.08.2008, 12:12

clock-img

noe

pencil-img

982

Midve sva tudi začele z uvajanjem in je tudi prej lačna, po mleku zdrži 3 ure. Še vedno ga spije 120 ml, če ji naredim več, ga  pusti.
Po kašici, ki jih kuham sama, ker imamo doma sadje in zelenjavo, pa je sita kaki 2 urci.

clock-img

06.08.2008, 13:21

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Ja, itak! Mleko je veliko bolj kalorično kot sadje (preveri na embalaži kalorije enega in druega). Daj otroku jesti, ko je lačen in ne glej striktno na uro user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

06.08.2008, 14:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pri uvajanju po GH itak ponudiš še mleko, dokler ga user posted image  sam ne ukine..

clock-img

06.08.2008, 14:19

clock-img

maša2008

pencil-img

128

Tudi pri nas je tako. Dokler je bila samo na AM je pila na 3 ure, včasih celo na 4. Sedaj smo na gosti hrani in zdrži le 2 uri, včasih se zgodi da celo 3. Imam občutek da ves čas samo je.user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:28

clock-img

copatek

pencil-img

200

IZVIRNO SPOROČILO: maša2008

Tudi pri nas je tako. Dokler je bila samo na AM je pila na 3 ure, včasih celo na 4. Sedaj smo na gosti hrani in zdrži le 2 uri, včasih se zgodi da celo 3. Imam občutek da ves čas samo je.user posted image

Kako mi je to znano...user posted image

clock-img

07.08.2008, 08:51

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Prvič kalorije, kot je že rekla K_a_t_i, potem pa morjo tud zaštekat, da se da tud od goste hrane najest. Mi ji uvajamo GH že 2 meseca, pa ji še vedno ni jasno, da se od tega lahko naje. Potem vedno pije še mleko, takoj ali pa cca 1,5 uro potem in spije ful količino, kot če ne bi jedla nič GH. Je pa še zmeri bolj suhica, tko da pri nas ni panike user posted image  Sam hranmo se pa spet cel dan user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem