writing-img

Preklic v uradnem listu

clock-img

29.08.2007, 12:02

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Pozdravljene.
zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje s preklicem dokumentov v uradnem listu.
jaz bi namreč potrebovala preklic spričevala za srednjo šolo, ker sem ga izgubila in potrebujem novega.
Sedaj pa je to potrebno najprej preklicati v uradnem listu, dobiti moraš potrdilo o preklicu in potem zaprositi za novo spričevalo.
kako poteka ta preklic, koliko časa traja do izdaje potrdila, kako dobiš potrdilo?

najlepša hvala za pomoč.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 29.8.2007 15:05:49 >

clock-img

29.08.2007, 13:19

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

A če pa se oglasiš na šoli osebno pa ti ne izdajo drugega ali pa vsaj kopijo?

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

29.08.2007, 13:28

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Ne, sem klicala na šolo, pa so rekli, da moram najprej preklicati v uradnem listu in ko dobim potrdilo o preklicu mi izdajo novega.

clock-img

29.08.2007, 15:19

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

A ti to čist resnouser posted image  Ravno v teh dneh ugotavljam, da sem izgubila spričevalo 3. in 4. letnika SŠ, rabim ju pa za vpis na faks, pa takšna procedura, o groza

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

29.08.2007, 15:21

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Ma ja, čist resno, sem danes klicala na šolo in so mi rekli da je potrebna vsa ta procedura, pa sedaj bi rabla kaj več o tem vedet, kdaj se to dobi,....
A res nobena nič ne ve??user posted image

clock-img

29.08.2007, 15:36

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Js sem tut enkrat izgubila spričevalo in šola mi je dala dvojnik, kolikor se spomnim je šola dala vlogo za preklic v uradnem listu.
Še enkrat jih vprašaj kako je s tem.

clock-img

29.08.2007, 17:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.08.2007, 17:08

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

zdej če je res tko da moraš preklicat....greš samo tja (v ljubljani je to tm pr drami) in pač poveš da hočeš preklicat, oni ti en piltek izdajo, če se prou spomnim, in to je vse. samo moreš neki plačat. js sem leta nazaj izgubila študentsko izkaznico in pol za duplikat sm jo mogla najprej preklicat. ful brezveze cel postopek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem