writing-img

Prekmurke

clock-img

29.08.2006, 20:16

clock-img

soja

pencil-img

41

Preselili smo se v Prekmurje. Ne znajdemo se še preveč, zato vas prosimo za en nasvet. Katerega pediatra nam priporočate?
Hvala

clock-img

29.08.2006, 20:19

clock-img

Anonimen

definitivno dr. Maroša Marjeta Meolic

Najbolj prijazna, najbolj nežna in najboljša pediatrinja kar jih poznam. V glavnem o njej lahko govorim samo v presežkih.

clock-img

29.08.2006, 20:25

clock-img

Anonimen

Jaz sem zelo zadovoljna z dr. Miro Misleta Ternar, trenutno še dela v zdravstvenem domu (je pa že privat).

Jaz sem jo izbrala na podlagi priporočil, ker je hčerkica nedonošenček in sem res zadovoljna. Vedno jo lahko pokličem po telefonu in vedno najde pravi nasvet. Se mi dopade, da nikoli ni silila v Živo, ker po tolikih obiskih okrog zdravnikov ne mara ljudi v belem. Pa nikoli ne predpiše antibiotika samo tak na slepo, da te hitro odpravi. Še sama sem se hotela prepisati k njej pa me dajejo letauser posted image

clock-img

29.08.2006, 21:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

dr. Alojz Strupi. vedno ima čas zate, lahko ga pokličeš celo domov, če želiš - meni je v enem primeru dal svojo privat številko, ker je tamala imela visoko vročino.

jaz sem menjala iz zdr. doma (dr. Misleta) k njemu, ker ga tu okrog na veliko hvalijo. mislim, da upravičeno, ker res zna lepo delat z otroci, previden je, prijazen. pa vedno "na voljo" ko ga rabiš. ampak čist vedno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2006, 21:59

clock-img

maca24

pencil-img

269

Definitivno se strinjam z URSKO.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

30.08.2006, 00:00

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mi imamo dr. Marušovo in zaenkrat zadovoljni. Edino ena je, katere ti ne pripročam in verjetno se bodo prekmurke kar strinjale z mano: dr. Sarnyajeva.

In upaj, da boš kateregakoli zdravnika čim manj rabila!

Sicer pa: dobrodošla v Prekmurjuuser posted image user posted image

clock-img

30.08.2006, 09:40

clock-img

soja

pencil-img

41

Hvala vsem za nasvete. Res je, če so otroci zdravi je vsak dober.

clock-img

30.08.2006, 22:14

clock-img

sonchica

pencil-img

423

naša pediatrinja pa je blaga dalič in nisem znjo zadovoljna ker vse fejst na hitro dela skratka vse po hitrem postopku pa še leta jo dajejo.... in sedaj bon jo prepisala k maruševi.... kot je napisala URŠKA res je super pediatrinja....user posted image

clock-img

30.08.2006, 22:35

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

dr. daličeva bi morala iti vsak čas v penzijo. delovne dobe ima dovolj. tak da si ne delaj preveč skrbi.. 

clock-img

31.08.2006, 11:20

clock-img

darjakb

pencil-img

28

ravno danes gremo v posvetovalnico k pediatrinji dr. Maroša Meolic, pa smo več kot zadovoljni z njo...

Lp,
Darja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem