writing-img

Prekomerno potenje ponoči

clock-img

06.09.2011, 11:37

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Moj najstnik - 12 let se nenormalno poti. Danes zjutraj je imel spalno majčko na kratke rokave popolnoma mokro in tudi rjuho. Drugače pa spi pri odprtem oknu. Tudi pri vsaki aktivnosti je takoj ves moker. Ali mislite, da so to hormoni, a bi bila za pokazat k zdravniku. On seveda nebi šel in pravi kaj sem panična.
Ali mislite da sem res?

clock-img

06.09.2011, 12:09

clock-img

Janyna

pencil-img

387

IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

Moj najstnik - 12 let se nenormalno poti. Danes zjutraj je imel spalno majčko na kratke rokave popolnoma mokro in tudi rjuho. Drugače pa spi pri odprtem oknu. Tudi pri vsaki aktivnosti je takoj ves moker. Ali mislite, da so to hormoni, a bi bila za pokazat k zdravniku. On seveda nebi šel in pravi kaj sem panična.
Ali mislite da sem res?

Ja po moje si. Ljudje se pač različno potimo, eni več eni manj, jaz na to ne bi polagala ne vem kakšne pozornosti. Sem pa že slišala, da najstniki tam v pubertetniških letih, lahko zelo švicajo.

clock-img

06.09.2011, 14:04

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz bi ga pa peljala.... ker sem sama imela dosti podoben primer, ampak mene tudi zdravnica ni resno jemala, dokler moji starši niso slišali za ščitnco, takrat so me dali testirati in sem imela zelo povišano. zdravnica je govorila da sem anoreksična, da je v poberteti to normalno. je, ampak do neke meje. če imaš občutek da ni vse ok potem le pojdita.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni