writing-img

Prekuhavanje mleka

clock-img

01.05.2005, 20:38

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Pozdrav vsem!

Zanima me če se lahko adaptirano mleko Milumil2 prekuhava?
Kako ve skuhate bebi gres (pšenični zdrob)? v Alpskem mleku (polnomastnem ali manj mastnem), adaptiranem mleku?
Mi smo kupili sedaj od Pomurskih mlekarn mleko v prahu za otroke in v tem kuham gres. Sem pa mnenja, da tudi tega ni dobro prekuhavati.

Kako ve prakticirate?

Aja stari smo 6m!

LP, Silvija&Tia

clock-img

01.05.2005, 20:52

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Adaptirano mleko se ne sme prekuhavat,jst sem ji vedno delala ta Grisolino (kosmiči iz žitaric) od na adaptiranem mleku...in je isto kot gres,pa še rada ga ima bolj!

lp

clock-img

01.05.2005, 20:54

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Ojla!
Prekuhaš le vodo,mleka pa ni potrebno,ker ,če prekuhavaš mlečni prah uničiš določene vitamine.

Drugače pa sem za gres uporabljala polnomastno pomursko mleko in je blo brez problemov........

:bravo::bravo::bravo:

Aja-sparovo in tuševo je isto,ker polnijo pomurske mlekarne.....(polni ga moj :love: ).

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

02.05.2005, 08:41

clock-img

Willson

pencil-img

313

Adaptiranega mleka se nikdar ne sme prekuhavati! LP

clock-img

02.05.2005, 16:06

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Tudi jaz mislim, da adaptiranega mleka ne smeš prekuhavati, saj gredo vsi vitamini adijo! Tko kot ZARA ti predlagam - to delam tudi jaz - kupi gres od npr. Milupe, Hippa...itd, ki je že narejen na adaptiranem mleku, mojemu je všeč jabolko-vanilija, obstajajo pa tudi klasični okusi gresa.;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem