writing-img

Preliv iz bele čokolade?

clock-img

18.03.2009, 08:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Stvar je taka: mali bi rad torto z belo čokolado. Sem jo enkrat že delal prav z belo kuverturo, mislim, da je bila od mannerja, pa ni bilo v redu. Tako zelo hitro se strdi, pa kar neke grudice pridejo pa tako gosto je...skratka, ni bilo v redu. Zdaj pa razmišljamm, če bi naredila preliv kar iz navadne bele čokolade Milka. kaj mislite, bi se to obneslo, naredim pač enako kot s črno, torej stopim, malo putra vmes in to je to? Je katera že delala iz bele čokolade?

clock-img

18.03.2009, 09:09

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz vedno delam prelive iz bele Milkine čokolada, ker se mi pri vseh ostalih naredijo grudice. Delam pa po istem receptu kot s temno čokolado:
- 35 dag čokolade
- 1,5 dl mleka
- 10 dag margarine

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

18.03.2009, 09:13

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz vedno delam prelive iz bele Milkine čokolada, ker se mi pri vseh ostalih naredijo grudice. Delam pa po istem receptu kot s temno čokolado:
- 35 dag čokolade
- 1,5 dl mleka
- 10 dag margarine

Aha no, potem je ostalo res bolj šit kot ne. Bom pa tudi jaz zdaj probla z Milko. Pa a ni 10 dkg margarine malo veliko? No, saj jaz ne vem, koliko putra dam vmes, ker dam malo od oka, dokler se mi ne zdi dovolj tekoče in mazljivo. Pa jaz dam v temno čokolado vodo zraven, bom priobala zdaj z mlekom.
Hvala.

clock-img

18.03.2009, 09:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2009, 09:53

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Meni se je prvič tudi zdelo 10dag margarine veliko, ampak ni. Sem tudi sama že probala dat manj, pa se potem ni tako lepo rezalo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

18.03.2009, 09:56

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

kaj pa tortni prelivi, ki jih dobis v trgovini

Sem probla, pa ni pol peesde mrzle vode vredno.

clock-img

02.04.2009, 11:51

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Da še poročam, če se bo katera odločila vzeti v roke belo čokolado za preliv: NIKAR!!! Ker biskvita sploh ne prekrije, ampak je vse skupaj ena rjavo bela zdriz, ničemer podobna. Sem mislila, da se bo morda v hladilniku potem kaj strdilo in da bo močnejša barva prišla, pa ni. tako da sem potem kar čez to še črno čokolado prelila, pa je bilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem