writing-img

Premaknjeno OPeracija fimoze

clock-img

20.12.2008, 17:53

clock-img

žigolino

pencil-img

386

clock-img

20.12.2008, 17:59

clock-img

piamaria

pencil-img

523

user posted image mojega so vzeli, ampak res mu je amo teklo iz noska in nič drugega.Gre za to, da dajo rahlo narkozo in da ne pride do stranskega učinka.
Držim pesti.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

20.12.2008, 18:14

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Super,hvala,saj mojemu sam malo z noska teče,no pa tu pa tam kaj zakašlja ker si noče nosa brisat.Jaz resno upam da naju bojo vzeli in da damo to skozi.

clock-img

20.12.2008, 18:34

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Našega tavečjega niso operirali,pa mu je tudi samo iz noseka teklo. Smo dobili drugi datum, ko je bil zdrav. Tamalega smo pa prejšnji teden v ponedeljek dali operirat. Domov gre ko prvič lula, pa naj bo to isti dan, ali pa nasledjni. Vsaj tako je bilo v Novem mestu. Prvih pet dni je bolj hudo, ker ima gor gazico in jo je treba menjat, pa s kamilicami polivat, potem sem pa dobila garamicin kremo. Sedaj pa gre že sam lulat  samo zjutraj in zvečer mu še namažem z kremico. Smo pa imeli prvih pet dni pleničko, da mu je gazico gor držala, čeprav smo že brez.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

20.12.2008, 19:46

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

ga ne bi smeli vzet,ker otrok mora biti zdrav.
samo poglej kakšne posledice so lahko,če gre otrok zdrav pod narkozo ( ko dobiš list za podpisat) ,kaj šele bolan.So še večje šanse ,da gre kaj narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem