writing-img

Premalo zredil...

clock-img

03.06.2008, 12:20

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Sem kar žalostnauser posted image . Danes sva bila v posvetovalnici in se je moj user posted image  premalo zredil. V treh mesecih je pridobil samo 1 kg. Star je sicer 6 mesecev in ima 7.050 g, velik je pa 67,5 cm. Se vidi, da mleko ni več dovolj. Sicer sem mu že dajajla sadje, ampak to ni dovolj. P. je tako rekla, da naj začnem na polno uvajat gosto hrano, bomo videli kako bo.

clock-img

03.06.2008, 13:04

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ah ne bodi žalostna..... razlika je le ta, da je bolj suhcen.... pa kakšen piškot mu v mleko vrži... jaz naši dam od plasmona in se lepo stopijo v mleku.....

clock-img

03.06.2008, 13:10

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Nič ne skrbi,jaz sem svojo user posted image 7 mesecev samo dojila,(pa se še dojiva stara je 19 mesecev)ker ni hotela nič drugega,potem sem pa začela z banano(jo ima ful rada)pa še kakšen keks v mleko,večkrat po malem mu ponudi,sej se bo zredil,ko bosta začela z gosto hrano,ampak mamice smo ful žalostne če ni vse tako kot je treba.

srečno

clock-img

03.06.2008, 13:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kilaža spet ni tako zelo majhna, da bi morala zelo skrbeti. Zdaj je star 6m in je res že čas, da začneta z GH. Po njej se bo tudi malo bolj redil boš vidla.

clock-img

03.06.2008, 13:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Meni se sploh ne zdi prelahek. Če je imel ob rojstvu recimo 3,5 kg, jih je do zdaj ravno podvojil. Ne se tolk sekirat, pediatri pač imajo tiste svoje tabele in nekateri se jih na žalost držijo kot pijanc plota.

Naš je imel pri 6 mescih 6,2 kg in bil 65 dolg. Pa ni bilo neke panike.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

03.06.2008, 13:34

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Ah, saj ni tako hudo....user posted image  Ima čisto dovolj kg in še mnogo časa, da nadoknadi kakšnen kg. Moja je tudi pri 6m imela nekje 7,4 kg in 68cm, sedaj pri skoraj 10m pa ima le 1kg več.

Se mi zdi, da smo kar obremenjeni s temi kilogrami, čeprav je bistveno, da se otrok dobro počuti. Moja je med drobčkenimi po kg, kar solidno je, drugače vesela, dobre volje...in ne vem zakaj bi se sekirala, če ima kakšne dojenček več kg.

LP

clock-img

03.06.2008, 15:20

clock-img

anetka

pencil-img

76

Moj user posted image  je imel pri 6 mesecih 7500g in 68 cm. Ne sekiraj se, otroci niso enaki, če raste in se normalno razvija, je zdrav, se nimaš kaj bati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem