writing-img

Premetavanje v posteljici

clock-img

18.03.2009, 21:38

clock-img

maca m

pencil-img

465

Odkar se je user posted image začel plaziti,  obračati na trebuh in obratno - se obrača tudi v posteljici, v spanju. Najprej se zrine z glavico v kot, čez nekaj časa ima že noge na vzglavniku (plenički)...  Takoj se tudi razkrije.   V spalnici ni vroče, tudi oblečen je le v body in pižamico. Zebe ga tudi ne, ker ni nikoli mrzel, pa tudi prebuja se ne. Tudi ko ga popravim in pokrijem se nikoli ne prebudi.
Mi je ena rekla, da ga mogoče moti kakšno sevanje, pa sem posteljico obrnila - sem sprobala že kar nekaj položajev - vedno isto.

Zdaj pa ne vem.....delajo tako tudi vaši dojenčki?  Star je 7,5m.

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

18.03.2009, 21:46

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

glede povezave z sevanjem slišim prvič. se pa moja obrača od 4m, z razliko od tvojega se moja tudi zbuja. 

clock-img

18.03.2009, 21:49

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj mlajši sin se ob vsakem obratu še zbudi, se vsede ali pa vstane. In tako že mesece in mesece.
Za znoret.

Ne vem kaj te to sploh moti, če se ne zbuja. Pač tako spi in bodi vesela, da spi.

clock-img

18.03.2009, 21:54

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Moj mlajši sin se ob vsakem obratu še zbudi, se vsede ali pa vstane. In tako že mesece in mesece.
Za znoret.

isto. user posted image spi na boku lai hrbtu, ko pa se obrne na trebuščeka, se takoj vsede (ali stane) pa prične jokat. mi je prav smešna, ko v sedečem položaju na pol spi, obenem pa se dere. user posted image

clock-img

18.03.2009, 22:13

clock-img

maca m

pencil-img

465

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Za znoret.

Ne vem kaj te to sploh moti, če se ne zbuja. Pač tako spi in bodi vesela, da spi.

Sej ne, da bi me ne vem kako hudičevo motilo. Pogovarjala sem se s kolegicami, pa so vse rekle, da otročki mirno spijo, noben se nič ne premetava, mojega je pa po celi posteljici dosti. Ja, ja, pa tud to vem, da je vsak user posted image drugačen.user posted image user posted image user posted image

Ne vem, a njega v spanju kaj moti, da se tako premetava ali je res tako živahen, da še v spanju rabi rekreacijo?user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

18.03.2009, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem