cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prenakazailo denarja

clock-img

02.07.2006, 22:48

clock-img

Anonimen

Na Hrvaško moram nakazati 50 evrov za naš dopustuser posted image  privat osebi. Zanima me če lahko to naredim preko Klika NLB. Če lahko vas prosim za postopek, kolikšen je pa tečajuser posted image namreč prenakazala bi iz tolarskega računauser posted image

clock-img

03.07.2006, 08:12

clock-img

Anonimen

Piškotka~
nimam pojma user posted image  user posted image

clock-img

03.07.2006, 22:53

clock-img

Anonimen

Nisem sigurna, ampak mislim da se to da narediti. Postopka sicer ne poznam (pa sej ti na banki povedo). Drugače pa lahko to urediš tudi pri bančnem okencu brez problema, stroški pa so 1500 SIT, tako kot preko klika.

clock-img

04.07.2006, 13:41

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Rabiš iban in swift kodo. Oseba kateri nakazuješ mora imet odprt devizni račun. Nakažeš pa tolarje se mi zdi. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem