writing-img

Prenehanje hranjenja po steklenički

clock-img

19.09.2006, 19:26

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Oj, zanima me kdaj ste prenehale svojim otročkom dajat flaško....recimo zjutraj in zvečer. Naš Matic je star 21 mesecev in jo še poje zvečer... (čokolino).

Lep pozdrav! K

clock-img

19.09.2006, 19:31

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Dvojčicama sem flaško dala zjutraj in zvečer do skoraj 2. leta. Tudi sok in vodo sta kasneje pili iz kozarčka, s flaško sta prenehali brez problema v enem dnevu.

Tretja punca pa pri 6. mesecih še ne zna pit iz njeuser posted image

clock-img

19.09.2006, 19:48

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ta starejšemu sem (po pomoti) kar pozabila dajati stekleničko-je prešel oz joške kar na mlečne kašice, ki jih je pa jedel z žličko.
Ta manjši pa mi je nkeje okrog 9 meseca "nakazal", da želi jesti mlečne obroke tudi z žličko. In to tako, da iz stekleničke enostavno ni hotel jesti. Ko pa sem dala kašico v krožnik, pa jo je pojedel.

Mogoče bi bilo dobro, da ga posadiš za mizo in mu daš večerni obrok pač z žličko. PA boš videla njegovo reakcijo...

clock-img

19.09.2006, 20:49

clock-img

Anonimen

Pri nas pri 4 letih. Ko smo šli na morje, sem mu razložila, da se mi pa res ne da skozi tiste njegove flaše prati. In je razumel.

clock-img

20.09.2006, 07:59

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Pri enem letu, se je cel teden drla kouser posted image , ko je vidla flaško, najprej sploh nisem vedla zakaj se dere, potem sma pa šle zjutraj in zvečer tudi na žlico pa je blo konec dretja, zdaj pa spet ne je user posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem