writing-img

Prenehanje jemanje progesterona in uplahnele prsi

clock-img

07.04.2014, 08:11

clock-img

cuddy

pencil-img

187

Pozdravljene.

Po IVF postopku je bil test pozitiven, na prvem UZ se je videl utrip. Tisti dan sem tudi prenehala z jemanjem Estime, ker mi jih je zmanjkalo, novih niso predpisali. Nekako po enem tednu po koncu jemanja, pa so mi prsi začele plahneti. Prej zelo trde in napete, boleče, sedaj rahlo povečane z manjšimi zatrdlinami.

Se je to tudi že zgodilo kateri, da so ji po koncu jemanja progesterona prsi upadle?
Mene namreč skrbi, da se je nosečnost končala. V septembru sem že imela SS, pa se bojim, da se bo zgodba ponovila.

Hvala,
C

clock-img

07.04.2014, 10:19

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

meni so oplahnile še pred nehanjem jemanja progesterona takrat sem bila noseča, tako, da če si že imela uz mislim, da ni straha, jaz sicer celo nosečnost nisem imela nekaj napihnjenih jošk, tako, da to ni glavni znak- vse bo okej-srečno nosečnost

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

07.04.2014, 11:32

clock-img

cuddy

pencil-img

187

Ja, hvala.
Sicer UZ v 5. tednu še ne pomeni, da bo vse ok ....

Take prsi (kot sem jih imela do 5.-6. tedna v tej nosečnosti) sem imela v prvi nosečnosti v 5.-6. mesecu, vsaj kolikor se spomnim.
Ker me je tako bolelo, da tudi spati nisem mogla na trebuhu, kaj šele da sem se z roko zadela.
Sedaj so splahnele, ne čisto, vendar jih je manj.
Sem se naročila jutri na UZ samoplačniško, ker ne morem zdržati še en teden do UZ pri svoji G. Me preveč skrbi, da se bo SS ponovil ....

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem