writing-img

Prenehanje s kontracepcijo

clock-img

02.10.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje oz. iščem mnenja!

Jemljem kontracepcijo drug mesec, pojedla sem polovoco tabletk, a sma se z mojim odločila za otroka. Jaz pa nestrpna kot sem bi rada kar sredi ciklusa nehala z jemanjem tabletk. Kaj naj pojem tabletke do konca, al naj z njimi kar prenehamuser posted image  Hvla za vaša mnenja.

LP

clock-img

02.10.2008, 22:19

clock-img

loveforever

pencil-img

554

moje mnenje je takšno če jih jemlješ samo 2 meseca in da sedaj prekineš je edino kar lahko da si en čas neboš mogla uravnati ciklusa menstruacije in tako neboš mogla vedeti kdaj imaš plodne dneve. jaz sem prenehala na sredini ker sem imela gripo in sem vse zbruhala in mi je bilo nesmiselno pojesti še tistih 10 tabletk ker je itak šlo vse iz mene. tako da po mojem lahko kamot prenehaš in se odločiš za otroka. bi se pa mogoče malo posvetovala z ginekologinjo. ampak glede na to da je to majhna doba mislim da nebi smelo biti problemov!!

pa veliko sreče!!

clock-img

03.10.2008, 07:49

clock-img

sakuL

pencil-img

911

če si želis otroka jih mors nehat jest...pa baje je vsaj kak mesec dobro počakati,...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

03.10.2008, 09:21

clock-img

Ylenia

pencil-img

163

ja najprej bos dobila menstro verjetno prej, ce bos nehala jemat tabletke. potem pa najbolje da pocakas na prvo "naravno" menstro in takrat zacnes user posted image  zares za bebico! bo verjetno najboljs! 

clock-img

03.10.2008, 09:45

clock-img

Anonimen

Eno vprašanje a je možno da ženska zanosi 10 dni potem ko je prenehala za vedno s kontracepcijskimi tabletkami user posted image

clock-img

03.10.2008, 09:51

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Posvetuj se s svojo G. Sej po moje ti lahko kar po telefonu svetuje. Tako bo najbolje. Me smo lahko tu še tok pametne, sam tvoja G ti bo pa najbolj vedla povedat. Kar pokliči jo!

clock-img

03.10.2008, 10:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Seveda moraš tabletke do konca pojest! Če boš prej nehala, boš prej dobila M in se ti lahko cikel zameša. Kar lepo do konca jih pojej in potem počasi naprej. Mogoče si še premislita do konca meseca.

clock-img

03.10.2008, 10:16

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Kar pojej jih do konca. Boš imela vsak cikel normalen. Potem pa veselo na delo

clock-img

03.10.2008, 10:57

clock-img

ninca19

pencil-img

133

jaz ne vidim razloga, zakaj bi jih mogla pojest do konca. cikel se tako ali tako mora uravnat, pa če ješ tabletke do konca ali ne. menstruacija bo pač prej prišla, potem pa bo pomoje spet vse po starem. če jih ješ sam dva mesca pa tako ali tako ne bi smelo bit problemov.

Nina

clock-img

03.10.2008, 11:01

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eno vprašanje a je možno da ženska zanosi 10 dni potem ko je prenehala za vedno s kontracepcijskimi tabletkami user posted image

Če je še kaj seksala vmes, pa če je res za vedno, potem možno.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

03.10.2008, 11:20

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Ej, a pred mesecem in pol si tako NISI želela otroka, da si s tabletkami začela, sedaj bi pa kar sredi ciklusa nehala, da bi čimprej zanosila? Kaj pa če čez mesec in pol ponovno ugotoviš, da NE BI imela otroka??? user posted image user posted image user posted image

Malo premisli, meni se ne zdi to odločitev na mah...

clock-img

03.10.2008, 22:44

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Hvala za odgovore!

Tiste, ko ste mnenja, da sem se odločla za otroka kar tako in češ, da si bom premislila glede otroka.... vam povem, da sem žačela z tbl, ker sem misila, da bom dobila službo, ker pa je nisem in ker je prišlo vmeš tisoč drugih stvari sma se pa pač pogovarjala, da bi še imela otroka. Vedno sem si želela, še otrok, ampak pač nisem vedla kdaj. No pa saj sploh ne vem zakaj se opravičuje, tak pač je in se pač ni treba v to spuščat, zakaj hočem kar ne en krat. Vprašanje se je glasilo čist drugače in ne ali imet otroka al ne.

Res babike hvala za odgovore, bom pa verjetno res pojedla te tbl do konca, da bo vse OK in čez mesec dni v napad, kdo pa pravi, da bo takoj user posted image

clock-img

03.10.2008, 22:45

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ups, sem pozabla ostat anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

LN

clock-img

04.10.2008, 09:54

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Tabletke je najbolje pojesti do konca, itak te nič ne stane še 10 tabletk pojest.

clock-img

06.10.2008, 23:31

clock-img

sasa84

pencil-img

120

Tudi jaz mislim, da je bolje pojest tabletke do konca. Predvsem zato, da bo ostala menstruacija urejena. Če ne jo boš zdaj dobila v kratkem, potem pa boh ve. Raje pojej do konca, potem pa počakaj na menstro, ko je bo pa konec pa veselo na delouser posted image  In upam, da vama bo čimprej uspelo! Poročaj nam, saj veš, da smo firbčne, če se oglasimo ali pa ne. Pa veliko sreče in s službo in z dojenčkom in nasploh!

Pa pa
*S*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem