writing-img

Prenosna posteljica

clock-img

05.06.2008, 22:01

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Živjo,

pred dopustom bi rada kupila prenosno, zložljivo posteljico.
rada bi takšno, ki se enostavno zloži in ima varovala proti naključnemu zaprtju ter je zelo stabilna.

Hvala.
S. 

clock-img

05.06.2008, 22:33

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo jo kupili v prenatalu (italija) in je zelo stabilna..jo imamo na čolnu in tamala spi tudi, če so zoprni valovi, postelja je ves čas na svojem mestu...

clock-img

06.06.2008, 06:33

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Mi smo kupili Hauck-ovo in smo zadovoljni. Edino mogoče še to, bodi pozorna na dno v postelji, ker je sicer zraven, ampak meni ne deluje preveč mehko in še ravno ni, zato sem jaz kupila zraven jogi, ki se zrola od brevi, da mali spi na ravnem.

clock-img

06.06.2008, 07:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja, te posteljice - ene majo jogi zraven v kompletu, pri enih pa dokupiš, ker te slednje so v bistvu tudi stajce. 2 v 1 na nek način.
mi mamo to slednjo in bom ravno dokupila en jogi. klarita, lepoooo prosim user posted image - kje se kupijo ti prenosni jogiji?

clock-img

06.06.2008, 11:23

clock-img

pipi

pencil-img

106

Videla sem jih v francoski trgovini na Vicu, po 12 EUR. Za kvaliteto pa ne bi vedela kaksna je.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem