cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prenosna previjalna podloga

clock-img

04.07.2007, 11:38

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ali ima katera to prenosno previjalno podlogo - kako se obnese in kje se jo da kupiti/pogledati na internetu? Sem iskala pa nič ne najdem, d abi videla ceno.
Namreč naša spalnica s kinderpetom je sedaj tako majhna (ker smo dnevno razpolovili), da so notri samo postelje. Otroka pa bi rada previjala v sobi. Da dam na posteljo previjalno podlogo čisto navadno, mi bo težko za hrbtenico, rada bi takšno, da jo lahko dam na posteljico. Ima katera kakšno idejo?

LPuser posted image

clock-img

04.07.2007, 11:51

clock-img

miaxxx

pencil-img

188

Jaz, če ne bi dobila kaj primernega v trgovini z otroško opremo, bi dala delat mizarju po naročilu. To ne more biti drago. Vem, da obstajajo posteljice, ki imajo to zraven, ne vem pa, če lahko kupiš posebej.

Lp

clock-img

04.07.2007, 12:38

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem jo pol leta nazaj videla v Arielu in je bila nekje 4.000 do 5.000 SIT.

clock-img

06.07.2007, 22:11

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

clock-img

08.07.2007, 21:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mi smo jo kupili v Kiki v Avstriji, drugače pa se dobi tudi v BC.

Nam se super obnese! Zdaj je sicer skoz na previjalni mizi, ko smo bili pa še v 1ss (z novorojenčkom), pa je bila super, ker sem jo lahko dala na drug predalnik ali na posteljico. Naša ima tako nogice našravfane, da je na posteljici ful fiksna. Vem, da imajo ene malo manj teh nogic spodaj.

clock-img

08.07.2007, 21:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tkaj je nekaj približno takega, kot imamo mi (samo tole zgornjo desko mislim):

user posted image

clock-img

09.07.2007, 22:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Še ena rešitev od Lip Poljčane:

http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=5&id=24

samo mislim, da ni tako praktično, ker težko postaviš pokonci. Bi bilo treba peno gor prilepit, da ne bi padalo narazen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem