writing-img

Preprodajalka na forumu!

clock-img

08.01.2006, 17:32

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

A se spomnite kako je pred kratkim neka gospa na forumu prosila za pomoč? No oglas je bil identičen temu:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=395322&t=395322

No pa sem malo brskala po med.over in mama.si in ugotovila, da gre očitno za preprodajalko, ne pa za ubogo mamo, ki je potrebna pomoči. Poglejte mail pri prošnji za pomoč in pa oglase pod uporabniškim imenom vlapov in mail pod oglasi na mama.si:

http://www.mama.si/forum/viewforum.php?f=15&sid=f0d1ba40055d18f8cda461223de6ccf8

Madona me to RAZuser posted image ... tisti, ki bi res porebovali pomoč, pa nikoli ne pridejo do nje, take barabe pa bogatijo na račun revnih! Upam samo, da ni kakšna kaj podarila tej barabi!!

clock-img

08.01.2006, 17:52

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz mislim, da ni preprodajalka, prodaja pa stvari, ki jih otroci ne potrebujejo več. jaz sem ji poslala paket stvari, pa tistih ni med seznamom, če katera ne verjame samo besedi. Itak sem ji povedala, da stvari, ki jih ne potrebuje naj da naprej.

prodaja samo stvari, ki so manjše od enega leta, prosila je pa za stvari večje kot za eno leto.

a res ne razumete stiske????

iz malega zraste veliko

clock-img

08.01.2006, 18:36

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ti postajaš z to temo že mau nadležna...  user posted image okey če jo maš na enem koncu ne pa v vsaki tematiki...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

10.01.2006, 10:36

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz tudi mislim, da je prodala stvari, ki jih ne potrebuje več. Tako rešuje tudi svojo finančno stisko.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem