cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Preproga v otroški sobi

clock-img

05.05.2007, 08:34

clock-img

Anonimen

Ima vaš otrok v svoji sobici preprogo na tleh?user posted image   Ne mislim za dekoracijo ampak za igro. user posted image  
Popoldne se odpravljamo v Lj, pa bi kupili našemu čmrlju kakšno lepo preprogo, ker se zelo rad igra na tleh z avtomobilčki, vlakci, kockami...dobesedno leži na tleh ali pa kleči, sedi..... Pa se mi zdi kar mrzlouser posted image , čeprav je parket spodaj.

Kje imajo kakšne lepe preproge? Mogoče tiste z motivom ceste...al kaj v tem stilu user posted image

clock-img

05.05.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

Eno tako meter krat mal vec kot meter user posted image  imas v Müllerju - gor je cerkev, gasilci, trgovina, benc. crpalka, krozno krizisce, restavracija ...

LP, Ribica

clock-img

05.05.2007, 10:48

clock-img

Anonimen

Ooo, hvala ribica, bomo skočili v Mullerja. user posted image

clock-img

06.05.2007, 08:25

clock-img

Anonimen

V Mullerju imajo samo mehko penasto podlogo v velikosti 60cmX110cm.
Mi rabmo prav preprogo s temi cestami..ampak je nismo dobili user posted image . V Rutarju imajo edino tapison v dolžini 4muser posted image  Bomo še amlo pogledali....

clock-img

06.05.2007, 08:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

ikea, 9,90  eur...

...vox populi...

clock-img

06.05.2007, 08:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ikea, 9,90  eur...

Rija, veš kje je ikea??? Jst rabm 3 ure, da sploh do MBja pridem user posted image

clock-img

06.05.2007, 08:49

clock-img

rija

pencil-img

15589

Od kje pa si?

Čudno....jaz rabim iz enega konca slovenije na morje 3 ure user posted image user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem