writing-img

Preprosti "domači" triki

clock-img

23.05.2008, 17:12

clock-img

Salja

pencil-img

283

Mene zanima če imaste ali poznate kakšne trike , kako biti lepše, ne da bi zapravile kup denarja za razne varjante.

Mgoče kake home made maske za obraz?
Kako imeti bolj sijoče lase,..?

Jaz lahko povem, da ponavadi, ko si kraužlam(navijam) lase, uporabljam pas(iz blaga-bombaž) , ki sem ga narezala na tanke trakce, in na njih navijem lase.Pride pa ful lepo,še  boljše kot figarouser posted image

Ve?? user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

23.05.2008, 21:23

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

zanimiva ideja glede kodrovuser posted image

kakšne ideje za maske za obraz pa bi tudi jaz rada vedela!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

23.05.2008, 21:52

clock-img

Tende

pencil-img

96

Dober piling za telo je npr. groba morska sol, jaz ji dodam še malo olivnega olja.

clock-img

23.05.2008, 23:07

clock-img

ery

pencil-img

1675

Mene pa samo zanima, kako se naviješ lase pol na te trakce? No slišala sem, da eni navijejo tudi na alufolijo. Ampak mene zanima postopek, pojma nimam.

Na žalost pa tudi ne vem nobenih lepotnih trikov.

papa

clock-img

23.05.2008, 23:13

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Alu folijo zviješ v svaljke, se da krasno lase navit. Peelingi iz olivnega, mandljevega olja in soli ali pšeničnega zdroba. V olje lahko vložiš ognjičeve cvetove, pustiš na soncu in imaš fajno olje za izsušeno kožo.
Dost se da porabit tud limona, za obrazne maske in tud za lase, pa kvas, med, kumarice, glina.... ni da niuser posted image

clock-img

23.05.2008, 23:16

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Uporabljam olivno olje za bolj trde nohteuser posted image . To sem skapirala šele pred kratkim, ko sem mojo user posted image  mazala z njim.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

23.05.2008, 23:17

clock-img

ery

pencil-img

1675

mamči, a to pol vzameš pramen las in joh naviješ okrog folije, pol pa folijo prepogneš, da ne zleze dol al kako? hehe...sem res mimo glede teh stvari

clock-img

23.05.2008, 23:21

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Ja tako ery. Ko prideš do lasišča zviješ folijo v krog in stisneš skupaj. Lassje naj bodo oprani, posušeni, razčesani, pa malo pene prav pride.

clock-img

23.05.2008, 23:26

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Krema za roke oz. suho kožo na dlaneh: beli vazelin. SE namažeš, je najprej mastno, čez kratek čas pa se vpoji v kožo. Roke se lahko umivajo nekajkrat, pa se ni potrebno ponovno namazi. In ne daje občutka "mastnih prstov".

Vse ostale kreme in kremice se lahko skrijejo. ALi so premastne, ali pa ni pravega efekta po kratkem času.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.05.2008, 23:34

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Aha, zdaj pa vem recept za tvoj mladosten videz user posted image .

Si me pa spomnila, sem včasih, pred leti kupovala ta vazelin v Avstriji in je res super. Edini mi je zaščitil kožo pred mrazom.
Ga bo treba poiskat, gubice ga tud že rabijo, kje ga najdem ?

clock-img

23.05.2008, 23:38

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Za roke pa jaz prisegam na Ahava dermud kremo. Meni na mrazu koža na rokah včasih popoka do krvi, pa tako, kot en ekcem dobim  zarad razkužil v službi. Mi nič do sedaj ni tako pomagalo, kot Ahava.

clock-img

23.05.2008, 23:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Aha, zdaj pa vem recept za tvoj mladosten videz user posted image .

Si me pa spomnila, sem včasih, pred leti kupovala ta vazelin v Avstriji in je res super. Edini mi je zaščitil kožo pred mrazom.
Ga bo treba poiskat, gubice ga tud že rabijo, kje ga najdem ?

Ti to meni, mamči? Kdaj si bila nazadnje pri okulistu?user posted image

Samo jaz ga uporabljam samo za roke, na obrazu ga še nisem preizkusila. Kupiš ga pa v lekarni, pa mislim, da ga Spar in podobne trgovine, pa drogerije tudi prodajajo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.05.2008, 23:47

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Ja halo, valda dobro vidim, sem krepko plačala, da so mi dioptrijo poštimali pri Irmanu user posted image .

Vazelin pa res moram kupit, hvala da si me spomnila.

clock-img

24.05.2008, 12:34

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Za home made maske za obraz je odvisno predvsem, kakšen tip kože imate. Nekako za vse vrste je primerna vlažilna maska, npr. jogurtova varianta, jaz sem včasih zmešala žličko navadnega jogusta in medu, koža pride zelo mehka. Če je koža bolj masta ali aknasta, je super stvar kvas + mleko. V toplem mleku namreč kvas zmešaš v gladko maso in se namažeš, paziti je treba le, da ne nanašaš preveč blizu oči, saj se maska suši. Po nekaj minutah se spere s toplo vodo. Za suho kožo je primerna med + zmečkane marelice, za gladko kožo sneg iz beljakov + nekaj kapljic limone, še bi lahko naštevala ... čudi me, da to še niste počele. 

clock-img

24.05.2008, 18:19

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Proti celulitu: kavna usedlina in limonin sok. To se po tuširanju nanese in masira, dokler koža rahlo ne pordi (torej se pospeši cirkulacija). potem se spere in namaže s kremo... učinkovito preizkušeno (oz. tok učinkovito kot katerakoli kupljena krema)user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.05.2008, 11:05

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Proti celulitu: kavna usedlina in limonin sok. To se po tuširanju nanese in masira, dokler koža rahlo ne pordi (torej se pospeši cirkulacija). potem se spere in namaže s kremo... učinkovito preizkušeno (oz. tok učinkovito kot katerakoli kupljena krema)user posted image

ja, s tem, da se na koncu uporabi kava + olivno olje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem