writing-img

Preselitev ASDL in ISDN

clock-img

07.02.2006, 15:22

clock-img

Anonimen

Danes me je skoraj kap! Za selitev ASDL bi morala plačat 21 jurjev, za ISDN pa 15.

A kdo ve, kako bi se temu izognila? Mislim, če obstaja kje kakšna luknja, ker da bi pa morala plačat 36 jurjev za selitev, pa se mi zdi odiranje!

Sem že pomislila, da bi se odjavla, pa bi potem morala plačat ASDL 25 jurjev - zaradi pogodbe, ki sem jo podpisala... Saj res ne vem, kaj naj naredim!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2006, 16:00

clock-img

Lory

pencil-img

168

Midva sva tudi selila. In to dvakrat v pol leta. Oboje. Plačala sva samo 15,000. Seveda obakrat.

clock-img

07.02.2006, 16:05

clock-img

lucika

pencil-img

2357

ojej, to se jaz tudi sprasujem. do kdaj pa imas pogodbo z njimi? ma, smotani so, res. medtem so se pogoji ze tolko spremenili, teba bi pa zdaj z isdn zajbavali, ker si bila vredu, in si se se v drazjo varianto spustila. grdi, res. to je edina varianta selitve, al kako?

ja, potem je boljse placat 25 jurjev, pa na drugo ime modri adsl, pa je vseeno manj kot tole oboje skupaj.

clock-img

07.02.2006, 17:26

clock-img

Anonimen

A ni danes s telefonskim računom prišel en listek, ki reklamira popuste v tej smeri? Nisem dobro pregledala ampak bilo je nekaj podobnega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem