cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Presenečenje od Vichy-a

clock-img

20.08.2005, 09:34

clock-img

Anonimen

Včeri sem praznovala r.d. in po mailu sem dobila čestitko od Vichy-a in sporočilo, da me na pošti čaka presenečenje za rojstni dan. In res! Poslali so mi kremo!! Oligo 25 (pa ravno 25.r.d.!):)- Res lepa gesta! So me prepričali, da bom še kdaj kupovala njihove izdelke. Je imela še katera podobno izkušnjo?

clock-img

20.08.2005, 10:01

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Res lepa gesta, ni kaj. Verjamem, da si bila vesela.
Pred leti sem bila redna uporabnica Vichyja, potem pa sem nehala uporabljat to znamko, ker pač ne kupujem več izdelkov, testiranih na živalih.
A ja, pa seveda Vse najboljše za tvoj rojstni dan!:darilo:

clock-img

20.08.2005, 10:04

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz sem uporabljala samo v nosečnosti kremo proti stijam...

clock-img

20.08.2005, 13:30

clock-img

zoya_

pencil-img

703

jaz pa nisem dobila nič :(, sem jim kar takoj mail poslala, da vidim, če ni prišlo do kakšne pomote...

clock-img

20.08.2005, 15:59

clock-img

miši

pencil-img

507

ja, temu se reče biznis ;)

clock-img

20.08.2005, 17:59

clock-img

Nina_

pencil-img

127

sj res...men so tut oblubli da dobim nekaj,pa še nič ni bilo...mogoče pa ćez 3 leta za 25 rojstni dan:zmeden:

clock-img

21.08.2005, 13:58

clock-img

Una

pencil-img

399

Jst sm imela RD včeraj, in so me prav presenetli s kremco . :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Vichy!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem