writing-img

Prestali čiščenje uhic :)

clock-img

10.06.2005, 12:21

clock-img

neja

pencil-img

764

No, končno :). Bila je ful pridna, ampak ko ji je desno uhico že kar nekaj časa izpirala, je začela malo jokat, ampak čisto malo. Verjetno ji je bilo že ful tečno in neprijetno. Leva je šla hitreje. V 15-ih minutah je bilo vse končano. Je pa res imela ful zaštofkane uhice, saj so ven prihajali pravi bauci. Upam, da se ji to ne bo več ponovilo, čeprav se zna zgodit:(.

LP:)

clock-img

10.06.2005, 12:23

clock-img

Anonimen

Kako pa pride do tega oz. kako se to opazi (no vidim, da je tvoja malo starejša, ampak me vseeno zanima)?! :ups::zmeden:

Bojana

clock-img

10.06.2005, 12:42

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Jaz sem v ušesih opazla take drobn bele kugle...sem mislila, da je nekje stiropor staknu in si ga not zatlaču in ko sem ga peljala k dohtarju je rekel, da je to ušesno maslo...zgleda pa res kot stiroporove kuglce:)-

clock-img

10.06.2005, 12:43

clock-img

neja

pencil-img

764

Pediatrinja je rekla, da imajo nekateri več, drugi manj ušesnega masla. Moja Neja ga ima očitno več in se ji uhica ni folgala sama čistit, zato so se ji naredili čepki.
Vidi pa se to tako, da dobro pogledaš v uho, obrnjeno proti svetlobi. Malo moraš otroka potegniti za uho na stran (čisto nežno) in potem pogledaš v luknjico. In jaz sem videla, da ima noter polno masla. Potem sem zdravnici to povedala in ko ji je pogledala noter, je rekla, da moramo na čiščenje.

LP:)

clock-img

10.06.2005, 13:31

clock-img

Anonimen

Ponavadi je problem tudi v tem, da se enim maslo struje v čepke, drugim pa odteče. Moj sestra je kot otrok imela s tem probleme.

clock-img

10.06.2005, 13:32

clock-img

Anonimen

Uf, pa še nekaj! Ali ni bilo rečeno, da se prav zaradi tega strjevanja notranjosti ušes ne sme umivati z milnico? Neja, so vam to kaj rekli pri zdravniku?

clock-img

10.06.2005, 13:51

clock-img

neja

pencil-img

764

Ne, nič takšnega mi ni rekla:zmeden2:. Edino kar je rekla, je, da ne smem ušes čistit s palčakami noter v luknjo, ampak samo od zunaj. Ampak to itak že vem, saj ji nisem nikoli prav noter tiščala palč, ampak res samo od zunaj po robu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem