cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prestali smo prvi pregled!

clock-img

26.04.2005, 00:58

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Joj, smo bili na trnih...z bodočim očkom vred..v glavnem vemo zdaj to, da bomo našo pikico dobili v dar od božička :love::bravo:
Ko sem G vparašala, do kdaj je rizično oz. do kdaj naj počakava z novico, pa mi reče: "Ja nč...kar povedat, noseča ste!!!!"
Tko da zdaj vemo 100%, da so črtice:modri: pokazale prav :)

clock-img

26.04.2005, 07:53

clock-img

Lidija-S

pencil-img

27

Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa kar lepo pazit nase, nič težkega dvigovat in pusti, da te kar se da carkljajo;). S tvojim :love: pa lepo uživajta ob tej novički. Bosta videla, to je čudovit občutek, ko veš da v tebi raste neka mala mala pikica. In potem, ko boš začutla tudi prvi otročičkov gib, je to nekaj najlepšega.

Želim vam lep dan in veliko veselja :sloncek: in tu še ena :rozica: za tvojega :duda:

clock-img

26.04.2005, 07:54

clock-img

Anonimen

Bravo za :modri:
Boste imeli za Božič pestro in lepo :)

clock-img

26.04.2005, 08:01

clock-img

Sara3

pencil-img

545

ČESTITKE :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
pa bo prav poseben božič:duda::duda::duda:

clock-img

26.04.2005, 09:54

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Lepo tole, za bozic... Mislim, da bo tudi moj tam nekje - grem danes na 1.pregled.

A bosta povedala prijateljem? Al bosta se malo pocakala? Joj, jaz ze komaj cakam, da sporocim lepo novico.:)-

Cestitam se enkrat!:bravo:

clock-img

26.04.2005, 10:10

clock-img

ona78

pencil-img

373

:bravo::bravo::bravo:
čestitam za pikico!!!
:duda::duda::duda:

clock-img

26.04.2005, 11:56

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ja mislim, da bova kar kmalu povedala,sploh doma, čeprav sva bila najprej prepričana, da ne bova še. Malo se bojim,ker imam sestro, ki se ponavadi od veselja, ko se vidiva, kar zakadi vame.Enkrat ji že lahko preprečim...potem bo pa vedela, da mora pazit.

Verjetno bova povedala že kar ta teden, čeprav smo šele v šestem tednu.Ker ne vem, kako bi vzdržala, da ne povem:)-
KMALU, želim ti karseda mirno preživljanje časa do pregleda, potem pa boš že itak mirnejša in srečna, sploh, če boš videla svojo malo pikico, tako, kot sem jo jaz!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem