writing-img

Prestavitev menstruacije

clock-img

12.02.2010, 22:21

clock-img

doloress

pencil-img

233

Punce, kaj obstajajo kaksne tablete, brez recepta, da bi imela prej O. Sem si preracunala in se mi zna zgoditi ravno na dopustu, tega pa nebi rada... Do G grem sele dva dni pred dopustu, kar bo pa ze prepozno. Vem da lahko s KT, ampak s tem si samo podaljsas, jaz pa bi rada M dobila pred 10 marcem. Ima katera kaksno idejo?

clock-img

13.02.2010, 08:33

clock-img

buči

pencil-img

4367

Primolut Nor tablete.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

13.02.2010, 08:47

clock-img

phelps

pencil-img

816

Doloress, dobijo se na recept pri ginekologu.

Da jih prodajajo v prosti prodaji, še nisem slišala. Svetujem pa ti, da se o tem pogovoriš s tvojim osebnim ginekologom, ker ti to pusti posledice na telesu (podre hormonsko ravnovesje). Jaz sem jih vzela lani, ko smo šli na jadranje, je bilo vse ok.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

clock-img

13.02.2010, 18:10

clock-img

doloress

pencil-img

233

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Primolut Nor tablete.

To imam se doma, ker mi jih je enkrat dal G, ker nisem imela M vec kot 65 dni. Pa sem jih rabla vzet samo pol. A mislite, da lahko vzame ostalo polovico, brez da grem k G. Ker prej ne dobim datuma, ker kao nimajo casa...

Sicer pa imam hormone za itak tako zmesane, da bolj zmesanih ne morm imet, pa tut user posted image nimam lih rednih. Joj ko bi imela moznost klicat ginekologinjo. Pa pri nas se sester ne dobis, kaj sele G.

clock-img

17.02.2010, 07:13

clock-img

doloress

pencil-img

233

Naj pripnem kaj je napisal Pusenjak:

Spoštovani,

prestavitev M na prejšnji datum je nezanesljivo in ga odsvetujem, saj se lahko krvavitev potem zavleče ali ponovi še 1x ob pričakovanem času. Bolj priporočam, da ob prvi M še v februarju začnete s KT in z njimi nadljujete do vrnitve. Za zelo zanesljive veljajo takšne, ki vsebujejo levonorgestrel (Stediril-m, Microgynon, Rigevidon) Ker zaradi nihanj v dolžini ciklusa ni mogoče predvideti siceršnjega nastopa M, bo uporaba Primoluta tvegana.

Sedaj sem res malo v dilemi kaj in kako? Bi vi jemale te primolut na lastno pest ali ne? Jao boze, ko bi saj G lahko priklicala...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem