writing-img

Pretty Baby = Lumpi

clock-img

18.10.2006, 15:30

clock-img

Polly

pencil-img

171

A ste to opazile?
Danes sem iz gole radovednosti kupila Sparove plenice Pretty Baby Maxi. Že na reklami so mi bile podobne Lumpijevim, ko pa sem jih doma primerjala, ni bilo razlike, le notranja elastika je pri PB modre barve user posted image .
Pa piše na Sparovih, da so narejene ekskluzivno za njih user posted image user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

clock-img

18.10.2006, 16:32

clock-img

dix

pencil-img

897

sparky so pa iste kot huggies.

še sreča da nisem kupila včeraj pretty baby, ker nam edino pampers ponoči zdrži brez poplave.

clock-img

18.10.2006, 17:09

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Kaj sanjate ženske, pa ni isto. Ravno včeraj sem kupila Pretty baby, da vidim kake so.  Lumpijeve pač niso enake. 

clock-img

18.10.2006, 18:13

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

tud jst sem se že zadnjič spraševala katere imajo isti motiv
No absolutno so pa drugi lepilni trakci.
itak pa tud špar nima svoje mlekarne, pa so vseeno špar jogurti

clock-img

18.10.2006, 21:27

clock-img

Polly

pencil-img

171

Ribica, da ne bom sanjala naprej... Zaupaj mi razliko, ker je jaz ne najdem - vsaj kakšne takooo očitne user posted image . Ker sem mogoče res tako slepa, za ponoči pa itak nisem še nobenih od teh dveh sprobala user posted image

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

clock-img

19.10.2006, 11:47

clock-img

iva01

pencil-img

961

Tud pamperske ponoči premočijo: meni se zdi da so plenice lumpi in Prety baby enakovredne po kvaliteti plenicam Pampers!

clock-img

20.10.2006, 22:04

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

jaz sem pa kupila pretty baby in se mi tudi zdijo enake lumpijevim, najraje imam pa itak DM....

itak se mi pa zdi, da ni kakih bajnih razlik med plenicami... nam so že vse premočile (tudi pampers), če se ga je ponoči preveč 'napila'user posted image ....so pa morda malo različni 'modeli', našo npr. že nekaj časa pamperske preveč 'ožulijo', se mi zdi, da je močnejša elastikauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem