writing-img

Preurejanje stanovanja

clock-img

07.04.2010, 12:38

clock-img

Sonckica

pencil-img

13

Razmišljamo o poživitvi stanovanja. Treba bo preuredit otroško sobo, mogoče prebarvat dnevno in kuhinjo.

A obstajajo kakšne trpežne dobre barve po zmerni ceni?

clock-img

09.04.2010, 12:51

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Mi smo vedno uporabljali JUB barve. Pa ne vem točno zakaj, verjetno, ker so slovenske... So pa cenovno kar drage...saj ne vem koliko so sicer barve, ampak kar nanese. Sploh če delaš dva nanosa.

- www.mojasobica.si -

clock-img

09.04.2010, 14:17

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Mi smo uporabili Jupol Trend. Je pa tako, da svetlejša kot je, manj bo flekasta in obratno s temnejšo.
Oranžno npr. sma barvala samo 1x, rjavo pa 3x pa je še vedno flekasta.user posted image

clock-img

10.04.2010, 17:01

clock-img

Sonckica

pencil-img

13

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Mi smo uporabili Jupol Trend. Je pa tako, da svetlejša kot je, manj bo flekasta in obratno s temnejšo.
Oranžno npr. sma barvala samo 1x, rjavo pa 3x pa je še vedno flekasta.user posted image

Tudi sestra ni bla najbolj zadoboljna z Jubom. Meni je zelo všeč temno zelena, za otroke pa pridejo v poštev žive pisane barve.

Ne vem...par prijateljic mi je priporočilo Heliosove barve - naj bi imeli veliko izbiro barv in solidno svetovanje. Pa neke posebne premaze, ki se jih menda splača vzet, če misliš dolgoročno kot npr. tale:

http://www.soncne-barve.si/slo/gradbeni-premazi/notranje-barve-za-posebne-namene/117

Mogoče ima še kdo kak dober predlog/nasvet?

clock-img

11.04.2010, 19:12

clock-img

*jasna*

pencil-img

15

Mogoce je bilo pod rjavo kaj zamazano ali kaj podobnega, splaca se dati malo vec in pred barvanjem nanesti dobro podlago. Sicer je res, da so temnejse barve tezje za barvat.
Nekaj idej glede barvanja najdes tule http://www.dominstil.si/

< Sporočilo je popravil *jasna* -- 11.4.2010 19:13:13 >

clock-img

21.04.2010, 12:39

clock-img

Sonckica

pencil-img

13

Hja, opažam, da tole sploh ni nek mačji kašelj in da obstaja cel kup premazov, ki jih je fajn nanesti preden dejansko pobarvaš stene.
Še dobro, da znajo v trgovinah res svetovati glede tega.

Je kar zamudno, ampak se tolažim s tem, da bopotem vsaj nekaj časa mir.

clock-img

11.05.2010, 14:41

clock-img

sebek

pencil-img

10

Morda pride prav: senčila, polaganje parketa

clock-img

16.06.2010, 09:45

clock-img

Sonckica

pencil-img

13

Tole sem našla, pa se mi zdi koristno za vse, ki še niste barvali stanovanja, pa bi ga radi s čim manj stroški.

Nagradna igra, kjer lahko zadanete bon za barve ali pa strokovno barvno študijo. To zadnje se sliši zanimivo in mi je žal, da smo ravno na sveže prepleskali stene. No, ampak mogoče lahko pa komu drugemu koristi.

še link http://www.soncne-barve.si/slo/novice-in-obvestila/2364

clock-img

16.06.2010, 13:01

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

V merkurju sem kupila temno rjavo barvo, ki ti jo tam namešajo. Pobarvala le 1x, ni nobenega fleka. Sem pa zdaj hotela kupiti jupol trend rjavo, pa zdaj malo cvikamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem