writing-img

Preveč lepih imen?!

clock-img

20.01.2007, 23:35

clock-img

komarka

pencil-img

462

Hoj, babnce!
Midva sva še čist na začetku pa imava imen že za osem otrok. Kako naj pa zdej zbereva? Vsa so nama ful všeč. Sva nardila tud že kombinacije za bratce in setrice...

A se vam tud kej tazga dogaja(l)?

clock-img

21.01.2007, 09:09

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

za punco ne sva imela samo eno in ta je ratala user posted image
če bi bil pa fant bi bil pa večji problem, moj bratec pa še 5 dni po rojstvu nima izbranega  imena za sineka user posted image

clock-img

21.01.2007, 09:15

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Meni pa skoraj nobeno fantovsko ime ni tako všeč, da bi ga dala, če bi imela še enega sinčka.user posted image Če mi je kaj všeč, pa mojemu ni ali pa se mi zdi prepogosto.user posted image

clock-img

21.01.2007, 09:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Počakaj do tik pred zdajci. Prav lahko se ti zgodi, da si vmes stokrat premisliš, na koncu se ti pa nobeno ime ne bo zdelo več primerno. Midva sva imela tudi cel kup imen izbranih, a ko je šlo zares, torej ko sva si predstavljala otroka s temi imeni, sva hitro zelo zožala izbor.

clock-img

21.01.2007, 09:57

clock-img

mika

pencil-img

6485

mogoče bosta lažje izbrala ko bosta zagledalauser posted image . moja prijateljica je za deklico izbrala ime Ana, pa bi tisti dan v porodnišnici njena pupa bila že peta dojenčica s tem imenom. ko je pupo dobila v naročje, sta se s fantom odločila za katarino.

clock-img

21.01.2007, 21:23

clock-img

fusia

pencil-img

612

Tako kot pravi Jančika.
Idej je bilo veliko ampak mi še sedaj, skoraj tik pred zdajci, nimamo izbranega imena. Veliko imen mi je lepih, si pa ne potem ne predstavljam, da bi svojega otroka dejansko tako imenovala. user posted image

clock-img

23.01.2007, 10:33

clock-img

renan

pencil-img

1377

pred nosecnostjo mi je bilo vsec milijon imen za puncke in nobeno za fantke. zdaj mi je vsec nekaj imen za fantke in redko katero za puncke...ce bom se enkrat noseca, bodo mi  verjetno zopet vsa zdaj vsecna imena premalo lepa za mojega otrocka...

lp, renan

clock-img

23.01.2007, 17:24

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Počakaj do tik pred zdajci. Prav lahko se ti zgodi, da si vmes stokrat premisliš, na koncu se ti pa nobeno ime ne bo zdelo več primerno.

se podpišem pod tole!pri nama je bilo isto!ne obremenjujta se s tem tako zelo hitro!masta čas!če ne prej ko bosta bebico zagledala bosta vedela kako je prav!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

25.01.2007, 18:43

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem jih imela še več kot 8user posted image ; in ne skrbi - ko se bo rodil boš točno vedelauser posted image (sicer jaz sem malo še oklevala med Majem in Ožbejem, pa je reku moj - Maj pa ne bo, ker je december in ne majuser posted image - stvar rešena!)

clock-img

25.01.2007, 18:48

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi midva sva pred rojstvom "komplicirala", celo žrebala imena, da so prišla v ožji izbor user posted image

Ko pa se je najina pikica rodila in so naju vprašali, kako ji bo ime, sva oba v en glas enako odgovorila user posted image

Ne sekiraj se, ko bo čas, bosta že vedela user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem