cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Preveč mleka?!

clock-img

08.11.2004, 18:17

clock-img

Maš

pencil-img

154

Živjo!

Imam težavico. Namreč moja 7-mesečnica se počasi privaja na gosto hrano (sicer ni ravno preveč zainteresirana, ampak nekaj pa že poje) in tako spije vse manj mleka - jo dojim. Pri meni pa sistem ponudba=povpraševanje očitno ne deluje, ali pa vsaj ne dovolj hitro, ker imam, ko nekaj časa ne pije, čisto polne dojke! Naprimer danes je punči spet mirno prespala celo noč (:bravo:), jaz sem pa ob treh zjutraj vstala in si šla izbrizgat mleko, ker me je že vse bolelo (:(). Nočem staknit kakšnega mastitisa ali česa podobnega!!!

Ima katera kakšno idejo, kaj storiti za manj mleka?

Sem že razmišljala o tem, da bi šla za dojiljo, pa ne vem, če to še obstaja... :)-:)-:)-

Hvala in lp!

clock-img

08.11.2004, 18:26

clock-img

Anonimen

Ojla...počasi se bo začelo tvorit manj mleka prav toliko,kot bo dnevno detece popilo.Ne bo takoj.počasi iz dneva v dan,bo manj bolelo in manj bodo napete.Papa:morje:

clock-img

08.11.2004, 18:58

clock-img

Maš

pencil-img

154

Ja, vem, da naj bi bilo tako. Samo pri meni gre to prepočasi - traja že kakšen mesec!
Vseeno hvala za tolažbo ;););)

clock-img

08.11.2004, 19:02

clock-img

Anonimen

HOJ ali si ga slučajno preveč izbrizgaš ko so polne in pikič spi?Prsa pač ne vejo a jih dete vleče ali jih pa ti iztiskaš:)-:)-:)-:)-:)-:)-Poskusi samo malo istisnit toliko da te ne bolijo:)-:)-

clock-img

08.11.2004, 20:05

clock-img

Maš

pencil-img

154

Si ga izbrizgam samo kadar je res kriza, pa še to čisto malo - ker se mi sredi noči precej mudi (nazaj v posteljo ;)).
Sem pa ravno izvedela, da naj bi pomagal žajbljev čaj.

clock-img

09.11.2004, 14:11

clock-img

Anonimen

Meni se je količina mleka nekako prilagodila šele po enem letu, prej sem imela pa stalno probleme s prepolnimi dojkami in mokrimi majicami. Sem pa vmes tudi enkrat imela mastitis in ti priporočam, da kar pridno brizgaš, ko bodo prepolne!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem