writing-img

Preveč spi čez dan?

clock-img

22.01.2005, 20:46

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Saj ne da bi me motilo, ampak upam da ni kaj narobe. Danes je naš mali skoraj ves dan prespal. Zjutraj se je zbudil okoli pol osmih. Smo se zabavali do devetih, je pojedel in zaspal do dvanajtih. Potem smo šli na izlet. V avtu spal, se malo zbudil za kakšno urico in nato cel sprehod (kakšno uro in pol) prespal. Ko smo se vrnili je pojedel in zopet zaspal do sedmih. Smo se skopali, pojedli in takoj zaspal.
Ali ni to preveč spanja za trimesečnika čez dan? Ali pa ga le pohajkovanje in zrak tako utrudita?

LP; Bejba

clock-img

22.01.2005, 20:49

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Če pridobiva na teži se NE SEKIRAT!

Hvala bogu, da ti ostane vsaj kaj časa za sebe in moža!

LP, S&T

clock-img

22.01.2005, 21:00

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Po moje samo nabira energijo za nedeljo.... cel dan ga bo žural:):):)

LP kaja

clock-img

22.01.2005, 21:17

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kaja11, ti pa si za hece:)-. Naj iz tvojih uste NE gre v božja ušesa ;).

LP

clock-img

22.01.2005, 21:53

clock-img

Anonimen

Meni je Tibor prve 4 mesece, ali pa še več, itak vse prespal. Ponoči in podnevi. Več ali manj je jedel in spal. Razne seveda, če sem hotela kaj narediti, pa karkoli že, ali pa podnevi spati. O, to pa ne... vklopil je radar in sem se mogla nazaj vsesti. Pa četudi v drugi sobi. Zanimivo.

clock-img

22.01.2005, 23:15

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

naša je do 2 meseca samo spala!Vmes se je zbudila le za jest.Tko da hvala bogu da spi:)-

pazi le da bo dovolj jedel.:)-

clock-img

23.01.2005, 15:23

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Tako je tudi z našo... Pazim pa, da je podnevi dovolj 'galame' okoli nje (vsaj radio), da loči dan in noč. Menda dojenčki morajo spati, taktar rastejo...:bravo:

Hu:hudicek:Anita ('s in the house again - pravkar iz bolnišnice...)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem