writing-img

Preverjeno dober apartma

clock-img

02.01.2009, 10:27

clock-img

misek2008

pencil-img

6

Pozna kdo kakšen dober apartma ob morju na hrvaškem? Jaz se izgubljam v pregledovanju raznih spletnih strani. Najdem dober apartma, pa je ali v hribu, ali ni sprehajalnih poti, pa ni pritličje. Pa saj nismo zahtevni: iščemo apartma čim bliže morju (na celini!!), pritličje, klima, sprehajalne potke za večerne sprehode ... Naš malček bo imel poleti 1 leto. Ker imamo nekaj zdravstvenih težav, iščemo nekaj takega, da imamo blizu zdravniško pomoč - za vsak slučaj, da smo vsi mirni.

Nam lahko prosim pomagate z nasveti in linki. Hrvaške obale čisto nič ne poznamo (samo Istro). Res hvala za vsak namig in nasvet.

clock-img

02.01.2009, 10:39

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem začela razmišljat v smeri dopusta, samo mislim da mi letos mojega ne bo ratalo na Hrvaško spravit ... tako da če kdo pozna kak fin apartma na naši obali ali pa na Italjanski, bi bila ful vesela ... sicer sva nekaj mislila it z avtom na Korziko, samo bo pomoje tamala še premajhna za tako pot (7-8 mesecev) ... bomo pomoje kar v Strunjanu pristali user posted image .

clock-img

04.01.2009, 17:30

clock-img

misek2008

pencil-img

6

Kaj res nima nihče nobenega predloga oz. ideje? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem