writing-img

Previjalna podloga

clock-img

21.09.2008, 19:33

clock-img

Anonimen

Ola!

Zanima me, če ima katera izkušnje s tole previjalno podlogo:
http://www.soncek.si/si/previjalna-blazina-85-x-70-cm-princeska-zelena-i3843.shtml

In sicer me najbolj zanima iz kakega materiala je ... ali je plastična, ker po izgledu ne deluje čisto.

clock-img

21.09.2008, 20:25

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Meni izgleda kot PVC. Če nisi prepričana pa pokliči v sonček pa ti bo povedal

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

22.09.2008, 11:49

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Ja plastična je.

clock-img

22.09.2008, 16:12

clock-img

poli*

pencil-img

2407

sigurno je plastična... jaz sem se za tako odločila, ker če nam na previjalni kaj uteče user posted image , se lahko lepo pobriše

clock-img

22.09.2008, 18:10

clock-img

Anonimen

A pa je na otip tako plastična kot tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166915 , ali je kaj bolj blagu podobna?

clock-img

23.09.2008, 11:02

clock-img

poli*

pencil-img

2407

evo, js mam točno tako iz bc. Obe sta iz pvc (niti malo blaga ni vmes)

clock-img

30.09.2008, 15:03

clock-img

Oaza

pencil-img

616

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

sigurno je plastična... jaz sem se za tako odločila, ker če nam na previjalni kaj uteče user posted image , se lahko lepo pobriše

Se podpišem!

Saj na njo bom dala še tisto nepremočljivo podlogo (Fixies) za enkratno uporabo, da ne bo user posted image na mrzli podlagi.

clock-img

12.10.2008, 20:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.10.2008, 11:59

clock-img

watershine

pencil-img

296

moje kolegice imajo te bolj trde in pravijo da tistih proti drsenju nebi potrebovale ker večina malčkov ne dirka po povijalni in je bolj malo možnosti da ti zdrsne dol z mize :)

clock-img

16.10.2008, 15:30

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz ti priporočam tisto, ki je malce mehkejša in udobnejša..ravno prejšnji teden sem si jo kupila v BC (stala je ca 22 €).

Ne bi pa kupovala tistih podlog, ki so zdaj v BC v akciji (Bebe Jou), ker se mi zdijo pretrde in preveč drseče..

LP

clock-img

16.10.2008, 15:46

clock-img

asra

pencil-img

105

Imam podlogo iz Baby Centra. Zgornji material je pa tak kot pride pri tistih prtih ki ne premočijo in ki se lahko čištijo. je super ker je mehka, se lepo čisti, jo lahko opereš v pralnem stroju in ne drsi. Otroka komot lahko položiš gor brez da bi spodaj uporabil plenico (čeprav jo jaz vedno). Sama plenica pa tudi ne pleše po podlagi ampak ostane na mestu. Pri drugih podlagah ponavadi pleše in se zmika, kar zelo oteži previjanje.
SUPER JE user posted image
Če rabiš videt kako izgleda javi!

clock-img

16.10.2008, 15:52

clock-img

Anonimen

Asra, ja prosm pokaži? Kako to izgleda in koliko približno je stala?

clock-img

16.10.2008, 16:19

clock-img

asra

pencil-img

105

Mislim da je stala tam med 20 in 22€, nisem čisto točna ker jo je moj user posted image  kupil ko sem bila v porodnišnici.
Verjetno je sama nebi kupila glede na to kako zgleda ta proti ostalim in da imajo vsi po večini one druge plastične, ko sem pa jo enkrat testirala sem ugotovila, da je ne dam za noben denar več od sebe user posted image

upam, da je dovolj dobro vidno (same slike ne znam vstavit - zato kar link)
http://i162.photobucket.com/albums/t266/martina_ars/Previjalna.jpg

clock-img

16.10.2008, 19:28

clock-img

Annny

pencil-img

4837

user posted image

Evo, točno tako imam jaz in je ne morem prehvaliti - še barvo imam enako, hehe.

Priporočaaaaam!!

clock-img

16.10.2008, 19:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tiste trše plastične so pa en obup..drsijo..

clock-img

17.10.2008, 10:20

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Mi imamo tisto plastično Bebe you iz baby centra. Sem zelo zadovoljna. Zelo enostavno se čisti, nič ne drsi (zakaj že user posted image )... Ko je bila še mičkena sem imela vedno čez podlogo pogrnjeno prepognjeno rjuho, da ni bila direktno na hladnem, če pa se je po njej polulala, pa sem jo dala prat (rjuho).
Ne predstavljam pa si, kako se čisti tiste podloge, ki so iz blaga in kao prešite!

clock-img

17.10.2008, 10:24

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Asra: Glih za tvojo me zanima!user posted image  A če se ti po njej polula ali pokaka jo moraš vedno dat prat v pralni stroj, ali jo lahko (kvalitetno) tudi na roke pčistiš? Sej za ležanje so sigurno veliko bolj prijetne kot plastične, samo to s čiščenjem mi ni čist jasno. Kje pa user posted image  previjaš takrat, ko se podloga pere?

clock-img

17.10.2008, 10:54

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

mi imamo plastično. sem zadovoljna z njo in nam ne drsi. fino mi je, ker tudi če se je polulala ali pokakala sem lepo dala pod tuš, obrisala še z razkužilom in je bilo vse spet čisto.

je pa res, da mi je zdaj po 1.5 letu na enem kotu počila (tam kjer je prepognjena).

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

18.10.2008, 21:20

clock-img

asra

pencil-img

105

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Asra: Glih za tvojo me zanima!user posted image  A če se ti po njej polula ali pokaka jo moraš vedno dat prat v pralni stroj, ali jo lahko (kvalitetno) tudi na roke pčistiš? Sej za ležanje so sigurno veliko bolj prijetne kot plastične, samo to s čiščenjem mi ni čist jasno. Kje pa user posted image  previjaš takrat, ko se podloga pere?

Če se ti otrok polula po njej jo preprosto obrišeš kot ostale previjalne podloge. Ne rabiš dat prat, ker urin ostane na površini in se ne vpije v podlogo. Jaz jo potem sam še z mokro cunjo obrišem.
Jo pa lahko vsake tolko opereš na 40 v pralnem stroju...se pač poslužiš postelje za kako urco če je sila user posted image

clock-img

18.10.2008, 22:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem