writing-img

Previjalna podloga

clock-img

13.09.2005, 21:53

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Pozdravljene,
a mi lahko pomagate? Mogoče katera ve, kje bi lahko nabavila tako previjalno podlogo, kot je v tisti Niveini torbi, ki jo lahko kupiš v BC? Rabila bi tako čist tanko, da jo lahko na malo zložiš in daš v torbico. Pa biti mora taka, da ne ostane mokra, če se mala polula, ko je razvita. Bom zelo hvaležna, če mi boste pomagale. Če pa jo katera proda, pa sem tudi za.

clock-img

13.09.2005, 22:10

clock-img

daisy

pencil-img

437

samo predlog:
kupi tiste za enkratno uporabo. No, niso glih za enkratno, jo pač imaš dokler se ne polula in potem vržeš stran. Zloži se na zelo majhno, prodajajo v mullerju in dm, pakirane po 10 kom. in stanejo nekaj manj kot jurja.

clock-img

13.09.2005, 23:46

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Ne, jaz bi to imela za vsakodnevno previjanje. Ne previjam na previjalni mizi, ampak na postelji,otroški posteljici,na tleh ... kjer se pač v tistem trenutku znajdemo. In vsakič se mi polula, ker jo kar dolgo pustim nagico. Bi me preveč koštalo ...

clock-img

13.09.2005, 23:51

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Jaz sem tako previjalno podlogo kupila v Emporiumu, v Mathercaru. Ne vem več koliko je bila, kake 2000 in se zloži v tako malo torbico, sam previjalna pa je iz take mehke gume podobnemu materialu. Priporočam.

clock-img

14.09.2005, 06:40

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Podlog v DM-u trenutno nimajo, jih pa menda spet dobijo konec septembra.

clock-img

19.09.2005, 23:37

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Kaj pa če poskušaš tako previjalno podlogo sama narediti?

Kupi plastificirano blago za prte v vzorcu, ki ti ugaja, in nato izreži poljubno dimenzijo. Nato prišiješ še obrobni trak, da zadeva lepše izgleda.

clock-img

24.09.2005, 03:17

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

AndrejaZ, veš da to pa sploh ni slaba ideja. Grem kar jutri pogledat, če se da kaj pametnega dobit. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem